Tour de France 2017: Kokonaiskilpailun menestyjät

Cyclo-Cross

Ranskan ympäriajo 2017 käynnistyy nyt tulevana lauantaina 1.7. Kuten jo ennakossa mainitsimme, kokonaiskilpailun voiton (keltainen paita) lisäsi ajetaan mm. vuorietappien (punainen pallopaita) sekä pistekilpailun (vihreä paita) voitoista. Tässä meidän näkemys kokonaiskilpailun menestyjistä.

Valinnat Coolbetin pelilistalta:

GENERAL CLASSIFICATION: Richie Porte (AUS) 3,00
POINTS CLASSIFICATION: Peter Sagan (SVK) 1,50
MOUNTAIN CLASSIFICATION: Rafal Majka (POL) 5,50

TdF 2017 – Kilpailun menestyjät

Coolbetin valikoimasta löytyy kattava tarjonta kokonaiskilpailun vetoihin. Ennakossa nostimme esille kokonaiskilpailun vahvimmat ennakkosuosikit ja hehän olivat nämä kuljettajat: Chris Froome, Richie Porte, Nairo Quintana, Romain Bardet, Rafal Majka sekä Alberto Contador. Kaikki nämä mainitut henkilöt ovat varteenotettavia mestarisuosikkeja. Monen mielestä Chis Froome on Tourin ehdoton ennakkosuosikki. Froome tavoittelee jo kolmatta peräkkäistä TdF:n voittoa ja samalla se olisi kaiken kaikkiaan hänelle jo neljäs.

SKY tallin Froome ei kuitenkaan ole meidän näkemyksen mukaan ehdoton suosiki. Tällä kaudella Froomella ei ole kisastartteja kovinkaan montaa, eikä näissä harvoissa kisoissa tulokset ole olleet aivan toivottuja. Lisäksi tämän vuoden reitti ei ole aivan Froomen mieleinen. Hän on itse maininnut, että tämän vuoden reitti on hänelle toistaiseksi uran suurin haaste. Tänä vuonna ei ole kuin kaksi lyhyttä aika-ajoa, joissa Froome on tunnetusti ollut vahva. Näiden perustelujen johdosta emme valitse voittajaksi Froomea, vaan BMC tallin Richie Porte.

Toinen kohteemme on pistekilpailun voittaja. Tähän titteliin meillä ei ole muita vaihtoehtoja annettavaksi kuin Bora tallin kuljettaja Peter Sagan. Sagan on ajanut tällä kaudella vahvasti, emmekä usko, että tänäkään vuonna kukaan pystyy uhkaamaan Saganin pistekilpailun voittoa. Mainittakoon vielä, että Sagan on voittanut pistekilpailun Ranskan ympäriajossa vuodesta 2012 lähtien eli hän lähtee tavoittelemaan jo kuudetta peräkkäistä pistekilpailun voittoa.

Kolmantena valintana listalta löytyy mäkikikilpailun voittaja. Saganin tallikaveri, Rafal Majka on yksi kokonaiskilpailun suosikki ja hän menestyy vuorilla. Hänet valitsemme tämän tittelin voittajaksi. 

Tuleville etapeille tulemme antamaan lisää omia näkemyksiä, mutta näillä valinnoilla lähdemme liikkeelle. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin TdF kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset