Triplaus: Finaalipäivään futiskohteiden voimin!

triplaus

Triplaus on edennyt finaalipäivään. Finaalipäivän lapulta löytyy Saksan ja Ranskan liigan futiskohteita. Sunnuntain ensimmäinen kohde käynnistyy klo 16:30.

Triplaus – päivä 3

FC Union Berlin – Borussia Mönchengladbach

Bundesliigassa Union Berlin kohtaa kotikentällään Borussia Mönchengladbachin klo 16:30 käynnistyvässä ottelussa. Union Berlin on avannut kautensa kahdella tasapelillä kun puolestaan Mönchengladbachin kausi on alkanut tappiolla ja tasapelillä.

Me lähdemme hakemaan sunnuntain kamppailuun maaleja, sillä molempien joukkueiden kahdessa ensimmäisessä ottelussa on nähty kuusi maalia. Yli 2,5 maalia -valinta tarjoaa meille kelvollisen 1,80 kertoimen joka kelpaa hyvin mukaan Triplaukseen.

Lille – Montpellier

Päivän toinen valinta tulee Ranskasta, Lillen ja Montpellierin välisestä ottelusta. Kotijoukkue Lillen kolmessa ensimmäisessä ottelussa on nähty 12 maalia. Vierasjoukkue Montpellierin peleissä on tehtailtu maaleja oikein urakalla, sillä joukkueen kolmessa ensimmäisessä pelissä on nähty peräti 15 osumaa.

Lillen ja Montpellierin väliseen otteluun on helppo ennakoida reilusti maaleja, joten yli 2,5 maalia lähtee mukaan Triplaukseen 1,80 kertoimella, joka on muuten täysin sama kerroin kuin Bundesliiga-valinnassamme.

Aiheeseen liittyvät uutiset