Triplaus: Jääkiekkoa ja jalkapalloa

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus käynistää jälleen viikonlopun. Tänään Triplataan jääkiekon ja jalkapallon voimin ja lapulla on kohteita Liigasta ja Euroopan jalkapallokentiltä. Valitettavasti tänään ajanpuutteen takia perustelut hieman ohuet, mutta huomennahan tätä jatketaan. Näillä eväillä kohti sunnuntaita!

Triplaus: Jääkiekkoa ja Jalkapalloa

Ensimmäinen kohde on tänään Liiga -ottelu Sport – SaiPa. Tämä ottelu oli jo meidän päivän jääkiekkovihjeissä. SaiPa lähtee tähän otteluun hakemaan tärkeitä pisteitä ja luotamme, että se myös voittaa ottelun, viimeistään jatkojen jälkeen.

Toinen kohde lapulle tulee Ranskan Ligue1:stä ja ottelu on Monaco – Dijon. Monaco on sarjassa toisena ja tänään kotiottelussa Dijon joutuu nöyrtymään. Monaco on sarjan toiseksi paras kotijoukkue ja vastaavasti Dijon on huonoin vierasjoukkue. Dijonin saldo vieraissa on 11 ottelua, joista 1 voitto ja kaksi tasapeliä, loput ovat päättyneet tappioon. Monacolle voitto -1 tasoituksella.

Kolmas kohde tulee Englannista, jossa pelataan kaksi FA-cupin ottelua. Näistä valitsemme ottelun Chelsea – Hull. Näistä joukkueista Chelsea on luonnollisesti suosikki, mutta tästä kohteesta muodostui Triplauksen ”täytekohde” ja tähän otteluun valitsemme yli 1,5 maalia ja näin saamme kasaan vaalitun yli 3,00 kertoimen.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset