Triplaus: Lauantaina jalkapalloa ja jääkiekkoa!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus lähti upeasti käyntiin perjantaina ja tänään projektia jatketaan jälleen kovalla kolmikolla, jossa esiintyvät TsSKA, Juventus ja Bundesliga. Eilisellä lapulla ehkä niukimmin kotiin tuli Monacon over 1.5 maalia, mutta sekin oli lopulta paketoitu ennen viimeistä kahtakymppiä. Puolestaan Saksassa meno oli hurjaa ja over 4.5 tuli leikitellen taskuun. Viimeisenä kohteena Anaheim todentotta otti 4-2 voiton väsyneestä Detroitista. Näin pääsemme jatkamaan projektia näin lauantaina!

Triplaus: TsSKA, Juventus ja Bundesliga

Eilen siis laitettiin Triplaus komeasti läpi ensimmäisestä päivästä, joten tänään päästäänkin pähkäilemään seuraavaa vähintään 3.00 kertoimen lappua. Panoksena tänään toimii eilinen voitto summa 48.00€, joten hieman on jo patiakin asetettavissa! Alla perusteluja päivän kolmikon taustalla.

Eilen Moskovan TsSKA:n ja Jokerien ottelua seuratessa tuli lähinnä paha mieli, sillä Jokerit olivat täysin kuutamolla ja TsSKA naulasi matsin hyvin äkkiä omiin nimiin. Jokerit yrittivät vielä riehua ottelun lopussa, mutta tästä ei seurannut muuta kuin 5-3 yv, josta TsSKA rokotti armotta. 4-0 lukemat ovat täydellinen kuvaus eiliseltä, ja sen pohjalta on todella vaikea nähdä miten narrialauma saisi mitään muuta aikaan kuin tappion myös lauantailta. TsSKA:n kerroin on yllättävän korkea, mutta otetaan peleille kerta tarjotaan. Playoffit ovat aina playoffeja, joten riskinsä tässä kuitenkin on, mutta luottoa TsSKA:an kotihallissa löytyy.

Seuraavana kohteena on allekirjoittaneen ehdoton ykköshevonen missä tahansa tuplaus- tai triplaus-projektissa. Juventus on Serie A:n ylivoimainen kuningas ja nyt se saa vastaansa Spalin, jonka pitäisi olla pelkkä suupala matkalla seitsemänteen perättäiseen Scudettoon. Scudetosta puheen ollen, Juve on nyt kammennut itsensä 4 pisteen etumatkalle suhteessa Napoliin, mutta yhtään pisteitä ei saa tiputtaa matkan varrella.

Viimeinen kohde tulee Bundesligasta, jossa kovassa formissa seilaava Schalke lähtee vastakkaisessa formissa olevan Wolfsburgin vieraaksi. Schalken pitäisi tuo ottelu voittaa, mutta vierasjoukkueet (Juventus on poikkeus) eivät yleensä ole hyvä idea Triplaukseen. Lisäksi VFL saattaa maalin tänään tehdäkin, sillä se on kotona osunut viimeisessä 13. ottelussa vähintään kertaalleen. Viimeisenä silauksena o1.5 on tällä hetkellä toteunut kaikkeista useimmin nimenomaan Wolfsburgin kotona, joten luottoa löytyy siihen että tänään saadaan vastaava raja rikottua!

Näillä kolmella siis tähän päivään. Mikään täydellinen tuo tripla ei todellakaan ole, mutta kuten todettua, yleensä epätäydellinen on todennäköisempää kuin täydellinen. Onnea kaikille lauantain vetoihin!

Triplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset