Triplaus käyntiin KHL-kiekolla ja Italian futiksella!

triplaus

Triplaus käynnistetään tänäkin perjantaina. Tällä kertaa lapulle valikoitui jääkiekkoa ja jalkapalloa. Lapun ensimmäinen kohde käynnistyy klo 16:30.

Perjantain Triplaus-valinnat

Triplaus käynnistetään tuttuun, perjantaiseen tapaan. Triplauksen Jackpottia lähdetään metsästämään tällä kertaa kahden kohteen voimin.

Empoli – Pisa

Italian Serie B:n ottelussa kohtaavat Empoli ja Pisa. Kotijoukkue Empoli on aloittanut kautensa vahvasti, sillä joukkue on kerännyt neljästä ottelustaan kymmenen pistettä. Empolin maalierokin näyttää komeaa lukemaa 6-2.

Vierasjoukkue Pisa on puolestaan kerännyt neljästä ensimmäisestä pelistään vain kolme pistettä. Pisan esitykset ovat ailahdelleet etenkin vieraskentillä, joten joukkue lähtee illan otteluun altavastaajan asemasta.

Uskomme, että Empolin vahvat esitykset saavat jatkoa ja lyömme lapulla rohkeasti kotijoukkueen yli 1,5 mukavalla 2,18 kertoimella.

Barys – Ak Bars Kazan

Perjantain toisessa kohteessa siirrytään KHL-kaukaloihin, kun Barys kohtaa kotihallissaan Ak Bars Kazanin klo 16:30 alkavassa ottelussa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 16.10, jolloin Barys nappasi 0-1 voiton.

Molemmat joukkueet kärsivät tylyhköt tappiot edellisellä ottelukierroksella. Edelliset ottelut huomioon ottaen, uskomme, että 0-1 tulos ei toistu tänään ja näin ollen lapun toiseksi kohteeksi valikoitui yli 3,5 maalia 1,45 kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset