Triplaus käyntiin jalkapallon maaotteluilla!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus starttaa tuttuun tapaan tämänkin viikonlopun ja tavoitteena on jälleen painaa sunnuntain unelmaan asti. Haasteita tämän projektin läpäisyssä on ollut, mutta pistetään parastamme tällä viikolla ja painetaan kovaa kohti perjantain taistoa!

Triplaus käyntiin jalkapallolla!

Triplauksen perjantain kohteet napattiin jalkapallon maaotteluista. Maaotteluita pelataan tänään runsaasti ja näiden pelien joukosta lapulle löytyi kolme kohdetta. Myös Huuhkajat ovat tänään mukana lapulla. Huuhkajat kohtaavat Turkissa klo 18:00 alkavassa ottelussa Makedonian. Suomen kokoonpanosta puuttuvat tänään Alexander Ring, Kasper Hämäläinen sekä Jere Uronen. Poissaoloista huolimatta, Suomi saa tänään jalkeille kelvollisen avauskokoonpanon.  Suomi on asetettu kertoimien perusteella altavastaajan asemaan. Emme allekirjoita tätä aivan täysin ja näin ollen nappaamme lapulle Suomen maalin mukavalla 1,47 kertoimella. Suomen voiton kerroin on tällä hetkellä peräti 3,14.

Myös päivän muissa valinnoissa odotellaan maaleja. Jos näemme tänään kaikissa otteluissa Suomen maalin lisäksi vähintään kaksi maalia niin triplauksemme jatkuu huomenna!

triplaus

Voita matka jalkapallon MM-kisoihin!

Tällä viikolla Triplauksen normaalin 2000 € Jackpot-palkinnon lisäksi suurimman Triplaus-voiton viikonlopun haasteesta napannut pelaaja voittaa kahden hengen matkan Venäjällä pelattaviin jalkapallon arvokisoihin. Pääset mukaan kampanjaan TÄSTÄ.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset