Triplaus: Lauantain lappu täynnä brittifutista!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus jatkuu ja tänään vaihdetaan jääkiekko jalkapalloon. Lapulle isketään yksi kohde Valioliigasta ja yksi Championshipista!

Triplaus jatkuu brittifutiksella

Triplaus oli lähellä loppua jo ensimmäiseen päivään, joten jääkiekko vaihdetaan jalkapalloon kakkospäivälle. Ensimmäinen kohde tulee Valioliigasta, jossa Burnley vierailee St. Mary’s Stadiumilla ja toisessa kohteessa kohtaavat Championshipissa pelaavat Ipswich ja Preston.

So’ton isännöi Burnleyta ja me lähdemme veikkaamaan Burnleylle vähintään yhtä maalia. So’ton on tunnettu tiukasta puolustuksesta, mutta tällä kaudella vierailijat ovat onnistuneet lähes poikkeuksetta maalinteossa St. Mary’s Stadiumilla.

Hyvän alkukauden pelannut Burnley pelaa vähämaalisia otteluita, mutta maalinteossa joukkue onnistuu ainakin kertaalleen vaikka väkisin. Burnley on jäänyt vain kerran tällä kaudella ilman maalia vieraskentällä, mutta silloin vastassa oli Manchester City.

Toisessa kohteessa kohtaavat Ipswich ja Preston. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty mukavasti maaleja ja varsinkin Prestonin vieraspeleissä on verkko heilunut niin koti- kuin vierasjoukkueenkin maalissa.

Aiheeseen liittyvät uutiset