Triplaus: Liigasta kohteet triplaukseen!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus aloittaa viikonlopun ja me iskemme sen kimppuun kahdella kohteella Liigasta! Triplauksessa olisi tarjolla 2 kilon siika Jackpotin muodossa, joten ei muuta kuin mukaan triplaamaan!

Triplaus aloitetaan Liigasta

Triplaus aloitetaan meidän osalta kahdella kohteella Liigasta. Tappara on totuttuun tapaan jälleen yksi Liigan parhaista joukkueista ja tänään porkkanapöksyt matkaavat Etelä-Savon helmeen, Mikkeliin. Toinen Liigan kärkijoukkue pelaa tänään vieraissa kun TPS matkustaa Vaasaan.

Jukurit ovat jumittuneet pahasti Liigan viimeiseksi eikä merkkejä paremmasta ole näkyvissä. Jukureitten kotipeleissä on vierailijoiden toimesta nähty mukavasti maaleja tällä kaudella ja kun tänään vieraaksi saapuu kärkipään Tappara on maaleja tulossa myös tänään.

Liigan kakkospaikalla majaileva TPS vierailee Vaasassa. Sport on päästänyt edellisissä kotiotteluissaan luvattoman paljon maaleja ja tänään vastaan asettuu Liigan paras vierasjoukkue. Ottelun voittajaa ei kuitenkaan uskalla lähteä veikkaamaan, sillä TPS hävisi kotonaan edellisessä ottelussa JYP:lle lukemin 1-6 ja Sport laittoi kotonaan Kärpät viimeisessä erässä ahtaalle, häviten ottelun kuitenkin lopulta lukemin 3-4. Vieraskentällä TPS:n maalinteko on ollut kuitenkin kovaa luokkaa, joten isketään vierasmaaleja triplaukseen.

Aiheeseen liittyvät uutiset