Triplaus: Perjantaihin jalkapallolla sekä jääkiekolla!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus starttaa meidän viikonlopun ja tänään lapulla nähdään Serie A:ta, FA Cupia sekä kotimaista Liigaa. Lähdetään siis kohti sunnuntaita!

Triplaus: Liiga, Serie A sekä FA Cup!

Triplauksen ensimmäisenä alkavassa kohteessa nähdään Liigan häntäpään joukkueiden keskinäinen taistelu Tampereella. Ilves lähtee otteluun niskassaan melkoinen määrä jatkoajalla venyneitä otteluita, kun taas KooKoo sai viime ottelussaan pitkähkön tappioputken katki.

Ilves on asetettu ennakkosuosikiksi, mutta kun katsoo joukkueiden maalimääriä, on tässä ottelussa enemmän kuin todennäköistä nähdä viisi maalia yhteensä.

Serie A:n puolella taas kotijoukkue Chievo saa vastaansa pirteästi esiintyneen Udinesen. Chievo on kova kotona, mutta kuntopuntarista katsoessa etu on Udinesella. Tästä syystä otamme peleille X2 kohteen.

FA Cupin puolella Liverpool lähtee kotona isona suosikkina pelaamaan Evertonia vastaan. Liverpoolin hyökkäysestä puuttuu terävin kärki, sillä Mo Salah ja Philippe Coutinho ovat poissa kokoonpanosta. Evertonilla on myös Big Samin alaisuudessa kyky nollata vastustajansa, joten Liverpoolin alle 2.5 maalia lähtee kolmanneksi kohteeksi meidän triplaus-lapulle.

Alta vielä kuvan kera meidän valinnat perjantaille!

Triplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset