Triplaus: Perjantain aloitus jääkiekolla

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus starttaa tuttuun tapaan viikonlopun ja Tuplauksen ohella myös Triplaus on uudistunut. Kaikki kohteet löytyvät pelivalikosta oikealta, Triplaus -linkin takaa. Kun kohteet on valittu ja lappu on valmis, rastitetaan vain kohta ”Triplaus -veto”. Tänään lapulla nähdään jääkiekkoa Suomesta ja Saksasta.

Kärpät ja München

Tänään ensimmäiseksi kohteeksi valikoituu Kärpät. Tämän päivän aikaisemmassa Jääkiekko vihjeessä Kärpät oli jo mukana, joten luotamme Kärppiin myös Triplauksessa. Triplauslappuun poimimme kuitenkin Kärpille yli 2,5 maalia.

Toinen lapun kohde tulee Saksan DEL liigasta, jossa München ja Köln iskevät yhteen. München on ollut tämän kauden ykkösjoukkue tässä sarjassa ja se johtaa ylivoimaisesti sarjaa. Köln on pelannut myös hyvä kauden ja se on sarjassa neljäntenä, mutta se on silti 27 pistettä Münchenin perässä. Näiden joukkueiden aikaisempia kohtaamisia München on hallinnut suvereenisti ja kaksi edellistä kohtaamista Kölnin kotihallissa ovat päättyneet luvuin 0-6 ja 2-6. Tänään pelataan Münchenissä ja kova luotto on kotivoittoon!

Tässä vielä kuva lapusta

Aiheeseen liittyvät uutiset