Triplaus: Toiseen päivään NFL, Liiga ja La Liga!

Julkaissut:
Päivitetty: tammikuu 6, 2018
Vedonlyöntitriplaus

Triplaus lähti eilen mainiosti käyntiin, kun kaikki valinnat osuivat komeasti. Tänään jatketaan projektia ja pelataan kolmen kohteen lappu.

Triplaus: La Liga, Liiga ja NFL kohteina tänään

Eilinen kolmikko osui siis todella komeasti, kun Udinesen X2 varmistus tuli todella tarpeeseen, Ilveksen pelissä nähtiin vasta ihan lopussa 5. maali ja Liverpoolkin teki juuri tasan kaksi maalia. Osuma mikä osuma.

Tämän päivän Triplaus-lappu lähtee liikkeelle La Ligasta, jossa Atletico Madrid kohtaa kotonaan Getafen. Tico on perinteisesti ollut erittäin vaikea vastus Getafelle vieiraissa ja me uskomme tämän trendin jatkuvan myös tänään. Atletico on päästänyt viimeksi maalin Getafea vastaan kotikentällä vuonna 2014.

Liigasta mukaan lähtee Rauman Lukko ja heidän ML-voitto. HPK on toki kotijoukkue, mutta sen verran pihalla hämeenlinnalaiset ovat, että tästä ottelusta tulee melko varmasti nihkeää Kerholle. Lukko on myös ollut hyvässä vireessä viimeaikoina ja uskommekin, että viimeistään jatkoilla lähtevät pisteet raumalaisten mukaan.

Kolmantena kohteena nähdään tänään myöhäisillassa pelaava Kansas City Chiefs, joka lähtee kotiotteluunsa NFL:n playoffseissa suurena suosikkina. Vaatisi melkoisen ihmeen, että keskinkertainen Tennessee onnistuisti yllättämään Andy Reidin joukkueen kylmässä Kansas Cityssa.

Näillä kolmella kohteella saamme yhteiseksi kertoimeksi 3.06 ja sen myötä koti lauantain otteluita! Ensimmäinen ottelu alkaa jo klo 14.00, joten olkaahan nopeita, niin pääsette mukaan meidän lapun jännittämiseen.

Alla vielä kuvan kanssa kaikki valinnat.

Triplaus

Coolbetin triplauksen kohteet talteen!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide