Triplaus: Viikonloppu käyntiin kolmella kohteella!

Vedonlyöntitriplaus

Triplaus starttaa tuttuun tapaan tämänkin viikonlopun ja tavoitteena on jälleen painaa sunnuntain unelmaan asti. Haasteita tämän projektin läpäisyssä on ollut, mutta pistetään parastamme tällä viikolla ja painetaan kovaa kohti perjantain taistoa!

Triplaus: Perjantain valinnat jalkapalloa ja jääkiekkoa

Triplaus siis startataan näin viikonlopun alkaijaisiksi tänä perjantaina ja kohteita löydettiin niin Ligue 1:sta, DEL:istä kuin USA:n NHL:stä. Viimeisin triplaus-projekti tyssäsi harmillisesti heti alkuunsa, mutta ei anneta kuitenkaan historian liikaa painaa niskassa! Alla hieman tarkemmin perusteluja päivän valinnoista.

Ensimmäinen kohde lapulla on AS Monacon yli 1.5 maalia. Monaco lähtee hirmuisena suosikkina otteluuna Lilleä vastaan, mutta ihan oikeutetusti bookkerit laskevat Monacon olevan ylivoimanen tänä iltana. Monaco on painanut vähintään kaksi kertaa pallon verkon perukoille viimeisessä 10:ssa kotiottelussaan ja Lille puolestaan päästää vieraissa keskimäärin yli 1,5 maalia omiin. Monacon kotietu ja materiaaliylivoiman pitäisi taata tähän otteluun Monacon näytöksen.

Seuraavan kohteena lapulla majailee Anaheim Ducks, joka saa vastaansa eilen pelanneen Detroit Red Wingsin. Anaheim vääntää tiukasti playoff-paikasta, joten en uskon mitään let down matsia nähtävän. Detroit on väsynyt ja kamalassa vierastappioputkessa. Jokainen putki päättyy aikanaan, mutta tässä kaikki ennusmerkit povaavat Anaheimin voittoa.

Viimeinen ja itse asiassa näistä kohteista ensimmäisenä starttaava on DEL-liigan playoffien vääntö Bremerhaven – EHC Red Bull Munchen. Bremerhaven yllätti ekassa matsissa ja nappasi jatkojen kautta voiton itselleen. Munchen on tottakai näistä vahvempi joukkue, joten eiköhän  Munchen tämän nimiinsä vie. Pieni pelko on kuitenkin olemassa siinä, että Bremerhaven painelee hurmoksessa tästä parista jatkoon, joten voitokasta matsia en uskalla laittaa Munchenille. Sen sijaan maaleja molemmat osaavat mättää ja 4.5 maalia pitäisi mennä kevyesti rikki tässä ottelussa.

Näillä kolmella siis tämän päivän triplaukseen! Ei muuta kuin onnea perjantain vetoihin! Alla on vielä kuva muodossa meidän lappu triplauksen ekaan päivään.

Ps. Pohdinnassa olivat myös KHL:n suosikit, mutta niiden kertoimet eivät antaneet tarpeeksi suuria mahdollisuuksia osallistuakseen triplaukseen. Näin ollen alla olevalla kolmikolla eteenpäin!

Triplaus

Aiheeseen liittyvät uutiset