Coolbetin Triplaus: Viikonlopun potti on peräti 6000€!

Triplaus on täksi viikonlopuksi saanut runsaan potin, kun peräti 6000€ on jaossa läpipelanneiden kesken. Mekin lähdemme hakemaan täydellistä viikonloppua!

Triplaus ja joulukuu samanaikaisesti käyntiin

Coolbetin Triplauksessa on tällä viikolla tarjolla erittäinkin kiinnostava 6000€ jackpot ja tätä on ehdottomasti lähdettävä tavoittelemaan. Kolmosen kertoimella kolme päivää peräkkäin oikein on siis joulukuun startin tavoite ja samalla tietysti tähtäämme myös tuplauksessa päätyyn asti menemistä.

Triplaus-lappu rakennettiin tänään Lukon ympärille. Vaasan Sportilla on kannattajat boikotissa ja vieraspelaaminen tahmeaa kuin loskassa paahtaminen aamukuudelta. Lukko on osaltansa pelannut päin honkia viimeaikoina, mutta Sport tarjoaa vieraana mitä otollisimman paikan bounce backata. Ennakoimme Raumalaisten ottavan tänään 5-3 kotivoiton ja tulosvedon pelaajat saavat myös juhlia voitokasta joulukuun alkua.

Lapulle Lukon kaveriksi löydettiin kaksi futisunderia melko pienillä kertoimella. Malaga ja Levante ovat tahkonneet pelottavan runsasmaalisia otteluita, jolloin saattaisi helposti ennakoida runsasmaalista matsia myös tästä. Pitää kuitenkin huomioida, että isomaaliset ottelut ovat olleet osiltaan Madridin tähtiseurojen kanssa tahkottuja overeita, joten tulkitisimme tässä olevan potentiaalia alle 4 tehtyyn maaliin.

Juventus ja Napoli puolestaan vääntävät pizzan kotikaupungissa Serie A:n kärkiottelun. Napolia olettavasti piikkipaikalla kiinnostaa lähinnä pitää Juventus takanaan ja tasuri tästä olisi erittäin tervetullut lopputulema. Varmasti perjantain paras ottelu, mutta välttämättä emme näe kovinkaan montaa maalia.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea kaikille triplaukseen!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset