Liiga: Tuplataistoviikonloppu jatkuu!

Tuplataistoviikonloppu jatkuu! Eilen pelattiin ensimmäiset ottelut ja tänään matkataan toiselle paikkakunnalle. Eilen seitsemästä ottelusta vain kaksi päättyi vierasjokkueiden voittoon, joten kotijoukkueilla on tänään revanssin paikka!

Sport – JYP

HUOM! Peli alkaa jo klo 16:00

Valinta: JYP kerroin 2,25

JYP suorittaa ottelusta toiseen tasaisen varmasti. Kotivoitto Sportista tuli eilen kohtalaisen ehjällä 60 minuutin suorituksella ja vastaavanlaisia voittoja JYPille on kauden mittaan tullut jo useita. Viiden ottelun voittoputkessa kiitävä JYP on siis hienoinen suosikki myös vieraskaukalossa.

Sport on pelannut alkukaudella enemmän vieraspelejä ja se näkyy pistesaldossa. Charles Bertrand ja Jake Newton ovat Sportin kantavia voimia mutta JYPiä vastaan se tarvitsee onnistumisia laajemmalta rintamalta.

Sport parantaa varmasti otteitaan kotikaukalossaan eikä JYPille ole varmasti ilmaisia pisteitä tarjolla. Kuitenkin JYPin laajempi materiaali pakottaa iskemään suoraa vierasvoittoa.

Ässät – Lukko

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,23

Eilinen kohtaaminen päättyi Raumalla kotijoukkueen 2-0 voittoon. Ottelussa Lukolla oli mahdollisuudet useampaankin maaliin mutta Andreas Bernard pelasi hyvän ottelun. Myös vastapuolella Ryan Zapolski oli oivalla pelipäällä ja nollasi kaikki patapaitojen yritykset.

Ottelu oli varsin kiihkeä ja vaikka jäähyjä ei sen suuremmin jaettu, tulee erikoistilanteet olemaan ratkaisevassa roolissa tämän päivän ottelussa. Ässät on varsin jäähyherkkä joukkue ja Lukon ylivoima on ollut kuluvalla kaudella erinomaista. Jos ottelu menee rikkonaiseksi, nähdään varmasti maaleja erikoistilanteiden myötä.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset