Tuplaus: Kotiutuksen aika!

Maanantaina aloitettu tuplausprojekti on edennyt jo seitsemänteen päivään. Tällä kertaa seitsemättä tuplauspäivää ei nähdä sillä päätimme kotiuttaa reilun parin tonnin potin.

Olin itse valmis kiskaisemaan reilun kahden tonnin potin liikkeelle vielä tänään, mutta samassa taloudessa asuva naispuolinen henkilö oli asiasta hieman toista mieltä. Otan tämän osittain piikkiini sillä tuplauksen säännöt olivat jääneet hänelle hieman epäselväksi :).

Lisäksi täytyy myöntää rehellisesti, että edelliset kuudenteen päivään jääneet tuplaukset painoivat mieltä vielä sen verran, että nyt 2000€:n kotiutus tuntui järkevältä. Lisäksi kyseinen potti oli mukava palkinto itselleni edellisten viikkojen uurastuksien jälkeen.

Vielä rahaakin suurempi palkinto itselleni oli nähdä omien ystävieni sekä meidän mahtavien seuraajiemme voitontansseja. Oli myös mahtavaa huomata, että lopulta niin moni oli meiningeissä mukana.

Jos joku haluaa leimata meikäläisen pelkuriksi tai petturiksi niin se ei haittaa sillä aion viedä tuplausprojektini vielä maaliin asti jonain kauniina päivänä, se on varma. Yksi tuplaus on nyt viety omalta osaltani maaliviivalle. Seuraavalla kerralla tuo viiva ylitetään!

Lopuksi haluan kiittää teitä kaikkia, jotka olitte menossa mukana tällä viikolla. Tämä on ollut yksi hienoimmista viikoista vedonlyöntihistoriani aikana. KIITOS!

PS. Maanantaina tuplataan! 🙂

 

 

image

image

image

image

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset