Tuplauksen toinen päivä!

Tuplausprojekti jatkuu tänään kahdella lapulla, kun Sparta sekä Austria Lustenau jäivät eilen hieman yllättäen ilman maalia.

Tänään kohteita poimittiin Itävallan ja Englannin liigoista sekä Puolan cup -väännöstä. Itävallassa Kapfenberg kohtaa sarjan kärjessä majailevan St. Poltenin.

Kapfenbergin otteluissa on paukuteltu keskimäänrin 3,6 maalia ottelua kohden ja kun tähän lisätään vieraiden kolmen maalin keskiarvo ottelua kohden niin soppa on valmis. Pidän varsin todennäköisenä, että molemmat joukkueet maalaavat tänään vähintään kertalleen.

Englannin kohteissa odotellaan niin ikään maaleja. Alasarjan ottelussa Solihull isännöi United of Manchesteria. Molempien joukkueiden otteluissa on neppailtu maaleja kolmosen keskiarvolla, joten miksipä näin ei kävisi tänään. Solihull johtaa sarjaa ylivoimaisesti ja kun tähän lisätään Solihullin vahvat kotiesitykset sekä Manchesterin heikot vierasreissut niin uskon todella, että kahden maalin tekeminen ei tuota suuria ongelmia kotijoukkueelle.

”Englantilapun” toinen kohde on Fleetwoodin ja Walsallin välinen mittelö. Kotijoukkueen neljässä edellisessä ottelussa on isketty yli 2,5 maalia. Kun tähän lisätään vieraiden parantuneet hyökkäyspään esitykset niin kahden maalin tekeminen pitäisi olla tässä kohteessa pala kakkua.

Viimeinen kohde on poimittu Puolan cupin ottelusta Lech Poznan – Sosnowiec. Vaikka cup -otteluissa nähdään usein ylläyksiä niin tästä huolimatta luotamme kotijoukkueen hoitavan homman tyylikkäästi kotiin. Sosnowiec pelaa Puolan ”Ykkösdivarissa”, joten kotijoukkueen pitäisi olla askeleen edellä vaikka osa avauksen pelaajista huilaisikin koko ottelun.

day2 day2.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset