Tuplaus: Neljäs päivä pyhitetään Copa del Reylle!

Tuplauksessa ollaan suoriuduttu neljänteen päivään. Torstain kohdetarjonta ei aiheuta kovinkaan suuria riemun kiljahduksia, mutta tästä huolimatta torstaille kasattuun tuplauslappuun on kova luotto. Tällä kertaa matkaamme Espanjaan, jossa pelataan tänään kaksi Copa del Reyn ottelua.

Cadiz – Celta otteluparissa vieraat ovat tietysti suosikin asemassa, mutta Cadizin vahvat otteet kotikentällä tasoittavat puntteja jonkin verran. Cadiz putosi cupista jo kertaalleen pois, mutta Real Madrid sähläsi pelaajiensa kanssa ja joukkue hylättiin kilpailusta pois. Cadiz onnistui tekemään maalin Realin verkkoon, joten miksipä sama temppu ei onnistuisi myöskin tänään.

Eibar – Las Palmas taistossa kotijoukkue Eibar lähtee otteluun ennakosuosikin asemassa. Eibar on pelannut tällä kaudella hienosti ja se majailee tällä hetkellä La Ligassa peräti sijalla kahdeksan. Kotijoukkue on iskenyt viidessä edellisessä ottelussaan mukavat 11 maalia ja kun tähän lisätään Las Palmasin vieraspelaaminen sekä maalimäärät niin yli 1,5 maalin toteutuminen on jopa hyvinkin todennäköistä.

Olympiakoksen cup-ottelu oli myös tyrkyllä lapulle, mutta lopulta Espanjan kohteet veivät voiton. Alla olevalla lapulla lähdetään kohti tuplauksen neljättä päivää!

image

 

Tuplauskohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset