Tuplaus: Suuntana tasapelien ihmemaa, Ranska!

Tuplaus jatkuu tänään vaiheella viisi. Perjantain kunniaksi panos on hiljalleen nostettu 300€:n tienoille. Tänään matkaamme Ranskan alasarjoihin, joissa tasapelit ovat enemmän, kuin arkipäivää.

Ensimmäinen poimintamme on Ranskan kakkosliigasta, joka on kuuluisa lukuisista tasapeleistään. Täältä haaviimme tarttui Clermontin ja Evianin välinen kamppailu. Clermont on sarjassa kolmantena ja jokkue on pelannut oiken mukavasti kotiluolassaan. Vierasjoukkue Evianin kuntopuntari osoittaa toiseen suuntaan, kun joukkue rämpii tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa.

Clermont on iskenyt viidessä edellisessä kotiottelussaan mukavat 12 osumaa. Kun tähän lisätään Evianin seitsemän päästettyä maalia viiteen edelliseen otteluun niin over 1,5 maalia vaikuttaa varsin hyvälle valinnalle.

Toinen poiminta on Ranskan National liigasta. Näissä peleissä voi käytännössä tapahtua mitä tahansa, mutta tosiasia on kuitenkin se, että molempien joukkueiden edellisissä otteluissa on nähty mukavasti maaleja. Tätä huomiota tukee molempien joukkueiden maalikeskiarvot, jotka ylittävät 2,5 maalin rajan. Näin ollen uskon vahvasti, että näemme tänään vähintään kaksi maalia tässäkin ottelussa.

 

image

 

Tuplauskohteet talteen tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset