Tuplaus: Keskiviikkona pyörähdetään Saksassa ja Espanjassa!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla, kun Puolassa jäätiin eilen harmittavaan 1-0 lopputulokseen. Maanantaina avoimeksi jäänyt lappu on edelleen auki ja se otetaan tuplaukseen mukaan, kunhan Sveitsin liigan ottelu mitätöidään.

Tänään tuplausjuna matkaa Espanjaan sekä Saksaan. Espanjassa Sevilla kohtaa kotiluolassaan Eibarin. Sevillan rautainen kotivire ei näytä loppuvan sillä Sevilla on voittanut kymmenen edellistä kotiotteluaan maalierolla 24-5. Tilasto on käsittämättömän kova enkä jaksa uskoa, että tähän tulee muutosta tänään.

Vierasjoukkue Eibar on ajautunut pieniin vaikeuksiin viime aikoina nimittäin Eibar on onnistunut nappaamaan viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton. Lisäksi Eibarin vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut viime aikoina. Joukkue on hävinnyt neljä viidestä edellisestä vieraspelistään ja omissa on kolissut 13 kertaa.

Sevillan rautainen kotivire sekä Eibarin heikot esitykset huomioiden kotijoukkueen yli 1,5 maalia vaikuttaa varsin mukavalta valinnalta.

Lapun toisessa ottelussa Saksalainen nimihirviö Borussia M`gladbach kohtaa kotonaan Stuttgartin. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty keskimäärin yli 3 maalia, joten uskon vahvasti, että verkot soivat tänään molempien maalivahtien takana.

Tästä tuplauskohteisiin!

image

Aiheeseen liittyvät uutiset