Tuplaus: Uusi viikko ja tuplaus alkaa kolmella lapulla

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Juhannuksen jälkeen on hyvä palata arkeen ja vuorossa on tuplaus. Tuttuun tapaan kolmella lapulla lähdemme liikkeelle ja lapuista ensimmäinen on Coolbetin kampanjalappu. Tänään on luvassa laaja kattaus jalkapalloa.

Maanantain tuplaus – jalkapalloa eri sarjoista

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään jalkapalloa Ruotsista, Irlanista ja Norjasta. Ensimmäinen ottelu on Ruotsin Superettanin kamppailu Dalkurd – Norrby. Kotijoukkueen kotiottelut ovat olleet vastustajan kannalta murskaavia. Dalkurd on voittanut viisi viimeistä kotipeliään maalierolla 17-1. Sarjataulukossa joukkueet ovat eri päissä, Dalkurs on toisena ja Norrby kolmanneksi viimeisenä. Huomioitavaa kuitenkin on, että vierasjoukkue on pelannut viime pelit hyvin ja maaleja on syntynyt. Tähän otteluun haemme lappuun hyvän alkukertoimen ottelun yli 2,5 maalilla.

Lapun toiseksi kohteeksi valikoitui Irlannin Premier Leaguen ottelu Dundalk – Galway. Tässä ottelussa kohtaavat sarjan toisena oleva kotijoukkue ja viimeisenä oleva vierasjoukkue. Vierasjoukkueen kausi on ollut ankea ja se on voittanut vain kaksi ottelua – takana on jo 19 ottelua. Joukkueiden välillä on selkeä tasoero ja kotijoukkue osaa tehdä maaleja. Valitsemme tähän kotijoukkueelle yli 1,5 maalia.

Lisäksi otamme lappuun poikkeuksellisesti kolmannen ottelun täytteeksi. Norjan Elitserinin ottelu Strömsgodset – Molde ja tähän valinnaksi ottelun maalit yli 0,5. Näin saamme kampanjalappuun vaaditun yli 2,00 kertoimen.

Toisesta lapusta löytyy Ruotsin Superettanin kamppailu Trelleborgs – Brommapojkarna. Brommapojkarna on viime otteluissa ollut huikeassa iskussa. Sen viiden viimeisen ottelun saldo on viisi voittoa maalierolla 14-3. Vastaavasti Trelleborgs on viidestä viimeisestä ottelusta voittanut vain yhden, pelannut kaksi tasapeliä ja hävinyt kaksi, näissä maaliero on ollut 5-4. Brommapojkarna on 13 pelatun ottelun jälkeen sarjan kärjessä 11 voitollaan. Keskikastin Trelleborgsilla tulee tänään hikinen ilta, jos se aikoo pitää pisteet kotonaan. Lähdemmekin rohkeasti hakemaan Brommapojkarnin suoraa voittoa kertoimella 2,17.

Kolmannessa lapussa suuntaamme katseet kotimaiseen veikkausliigaan, jossa pelataan kaksi ottelua, RoPS – Ilves sekä SJK – PS Kemi. RoPS:n sijoitus sarjassa on tällä hetkellä 10. ja Ilves on sijalla 5. RoPS:lla on saavuttanut vasta viisi voittoa, joista neljä on tullut kotipeleistä, kotikenttä on siis RoPS:lle tärkeä. Ilves on ollut tasainen kotona sekä vieraissa ja sen viime peleissä on nähty vähän maaleja. Tähän otteluun veikkaamme maalien lukumääräksi alle 3,5.

Lapun toisessa ottelussa kohtaavat SJK ja PS Kemi. SJK:n kausi on ollut vaikea ja viidestä viime pelistä se on voittanut vain yhden maalierolla 2-11. Vastaavasti Kemi on viimeisissä viidessä pelissä voittanut kolme ja kaksi kertaa pelannut tasan maalierolla 11-4. Nyt SJK:lla on jonkin verran kokoonpnohuolia, joten tähän otteluun emme lähde veikkaamaan voittajaa. Uskomme kuitenkin, että Kemi tekee ottelussa vähintään yhden maalin. Näillä valinnoilla saamme kasaan kertoimen 2,00.

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset