Tuplaus: Allsvenskan kohteilla alkavaan viikkoon!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Maanantai ja tuplaus on täällä taas! Viime viikon tuplaus jäi meidän osalta torsoksi, mutta laitetaan uutta matoa koukkuun. Coolbetin tuplauksessa olisi taas jaossa 2000€ viikon selättäville tuplaajille, joten eiköhän lähdetä metsästämään kahden kilon siikaa!

Coolbetin tuplaus aloitetaan rohkealla lapulla!

Aikamme kohteita pyöriteltyämme päätimme Coolbetin tuplaukseen osallistuvaan lappuun napata Allsvenskanin puolelta AIK:n vierasvoiton. AIK kohtaa siis vieraskentällä Djurgårdenin, jolle vierailijat ovat olleet hankala vastus. joukkueiden kolme edellistä kohtaamista on mennyt AIK:n nimiin ja edellisen kerran Djurgården on onnistunut AIK:n kaatamaan vuonna 2011.

Toiselle lapulle laitetaan Elfsborg – Jönköpings otteluun o2,5 maalia ja Norjasta napataan siihen mukaan Stabaek/Draw. Elfsborgin hyökkäys on ollut vaarallinen mutta toisaalta puolustus vuotaa kuin seula ja joukkueen otteluissa onkin nähty keskimäärin 4 maalia ottelua kohti kuluneella kaudella. Elitserienin vitonen Stabaek on selkeä ennakkosuosikki sarjajumbo Vikingiä vastaan ja tasapelillä varmistettuna kelpaa näin loistavasti tuplaukseen.

Kolmannella lapulla sukelletaankin sitten syvään päähän, kun kohteet tulevat Italian Serie B:n nousukarsinnoista ja Irlannin Premier Divisionista. Cittadellalle tarvittaisiin yksi maali kotona ja näin on käynyt kahdeksassa joukkueen edellisessä kotiottelussa, joista yksi oli tänäänkin vastuksena olevaa Carpia vastaan pelattu 4-1 voitto. Shamrock Rovers kohtaa kotonaan Galwayn, joka on viimeksi saanut Shamrockin vieraana pisteitä vuonna 2009.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset