Tuplaus: Brittifutiksen täyteinen tiistai!

Tuplaus jatkuu tänään kahden lapun voimin, kun Hacken sekä Sundsvall neppailivat eilen hieman yllättäen 0-0 tasapelin. Tänään meille tarjoillaan rutkasti brittifutista ja näin ollen kohteet ovat poimittu pääsääntöisesti Englannin viheriöiltä.

Tuplaus siirtyy Englantiin

Tänään tuplausjuna suuntaa Britteihin, jossa pelataan rutkasti pelejä. Me nappasimme kohteet päivän kupongille Championshipista sekä League Onesta. ”Chämppärissä” kohtaa tänään kaksi maaliahnetta joukkuetta ja maalien odotusarvo on korkealla. Kotijoukkue Blackburn on parantanut kulkuaan viime aikoina, joten maalin tekeminen kotikentällä pitäisi olla niin sanottua pässinlihaa. Vierasjoukkue Sheffield on ailahdellut vieraissa, mutta joukkue on tästä huolimatta ottelun ennakkosuosikki.

Toisessa kohteessa alkukauden sensaatiojoukkue Huddersfield kohtaa kotonaan heikossa iskussa olevan Rotherhamin. Rotherham on hävinnyt kaikki kauden neljä vierasottelua ja näiden otteluiden maaliero näyttää karmivaa 2-14 lukemaa. Huddersfield ei aina mässäile maaleilla, mutta tässä tapauksessa kotijoukkue hoitaa pallon maaliin pariin otteeseen hyvinkin varmasti.

 

tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset