Tuplaus: Brittifutista tiistain iloksi!

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla. Eilisen päivän tulos oli lopulta 5/6, kun AC Milan jäi ilman maalia vaikka joukkue sai ottelun avausjaksolla rankkarin. Niang missasi jälleen pilkun ja näin ollen yksi lappu putosi pois pelistä.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Tänään katseet käännetään Englantiin sillä Valioliigassa ja Championshipissa pelataan poikkeuksellisesti jo tänään. Valioliiga -lapussa luotetaan Arsenalin hyvän vireen jatkumiseen. Evertonin ja Arsenalin välisestä kamppailusta on syytä odottaa runsasmaalista, joten tämäkin seikka tukee Arsenal yli 1,5 maalia valintaa.

Everton on ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa ja viimeisin heikko esitys oli edellisellä ottelukierroksella, kun joukkue kärsi 3-2 tappion Watfordille. Evertonin puolustuslinja nukahti pari kertaa todella pahasti tässä ottelussa ja se ei lupaa hyvää tälle päivälle. Toisaalta Arsenal joutuu pelaamaan tänään ilman Shkodran Mustafia ja se aiheuttaa hurjan ison loven Tykkimiesten puolustuslinjaan.

Championshipissa luotetaan Fulhamin kotivoittoon. Rotherham on sarjan huonoin joukkue vieraspeleissä mitattuna. Joukkue on saalistanut kymmenen kierroksen jälkeen vain yhden pisteen vieraspeleistään, joten tilasto on suorastaan surkea. Kun maalierokin näyttää lukemaa 9-30 niin Fulhamin kotivoittoon on syytä luottaa tänäänkin.

Osallistu Coolbetin tuplaukseen ja voita palkintoja!

Coolbet julkaisi tänään uuden tuplauskampanjan. Kampanja alkaa jokaisen viikon maanantaina kuten meidän ”normaali tuplauskin”. Coolbet tarjoaa peräti 2000€ palkinnon henkilölle, joka suorittaa tuplauksen kunnialla maaliin. Tehtävä ei ole helppo, mutta se on kuitenkin mahdollinen. Tuplaukseen pääsee helposti mukaan vaikka heti tänään esimerkiksi 5€ suuruisen lapun kanssa. Huomatkaa että kampanjaan ”osallistuvan” tuplauslapun maksimipanos on 20€ ja lapun kerroin on oltava vähintään (2,00).

Lue lisää Coolbetin tuplauksesta

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla

Aiheeseen liittyvät uutiset