Tuplaus: Championshipin otteluilla eteenpäin!

Tuplaus jatkuu tänään yhdella lapulla. Eilisistä kohteista Maritimo petti kaikki odotukset jäämällä yllättävään 0-0 tasapeliin kotiottelussa Nacionalia vastaan.

Tuplaus jatkuu Championship -otteluiden saattelemana

Coolbetin tuplaus-kampanja jatkuu meidän osalta sillä eilinen lappu saatiin kiinni värikkäiden vaiheiden jälkeen. Tänään katseet käännetään kahden vahvan Championship -joukkueen suuntaan.

Ensimmäisessä kohteessa Derby kohtaa kotonaan Burtonin. Derby lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta ja kotijoukkueen maali vaikuttaakin tänään varsin todennäköiseltä etenkin kun otetaan huomioon fakta joka kertoo, että Derby on jäänyt ilman maalia vain kahdesti kymmenessä edellisessä kotiottelussaan.

Derbyn sekä Burtonin otteluissa on nähty viime aikoina mukavasti maaleja joten tämän kohteen ei pitäisi tuottaa meille ongelmia.

Päivän isompi kerroin napattiin Sheffield Wednesdayn ja Brentfordin välisestä ottelusta. Kotijoukkue Sheffield on napannut viidestä edellisestä ottelustaan 13 pistettä ja joukkue liitelee neljän ottelun voittoputkessa. Sheffield on onnistunut myös maalinteossa varsin mukavasti sillä joukkue on onnistunut tekemään vähintään kaksi maalia neljässä viidestä ottelusta.

Vierasjoukkue Brentfordin kuntokäyrä näyttää tällä hetkellä eri lukemia kuin kotijoukkueella. Brentford on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Brentford on päästänyt näissä otteluissa peräti 12 maalia eli puolustuspelissä on ilmennyt suuria ongelmia.

Myöskään Brentfordin vieraspelit eivät ole herättäneet riemuhuutoja sillä joukkue on raapinut 16 vierasottelustaan vain neljä voittoa.

Me uskomme Sheffieldin hyvän vireen jatkumiseen ja näin ollen nappaamme lapulle kotijoukkueen yli 1,5 maalia mukavalla (1,85) kertoimella.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset