Tuplaus: Coolbetin tuplauspotti jo 7000€!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tänään käynnistetään jälleen tuplaus ja tuttuun tapaan kolmella lapulla lähdemme liikkeelle. Tänään on luvassa jalkapalloa eri sarjoista ja lapuista ensimmäinen on Coolbet kampanjalappu. Nyt kannattaa osallistua, sillä Coolbetin viikoittaisen tuplaus-kisan potti on kasvanut jo 7000€ suuruiseksi.

Maanantain tulplaus – jalkapalloa eri sarjoista

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään jalkapalloa Veikkausliigasta sekä Islannin Pepsideild Premier Leaguesta. Veikkausliigan ainoassa kohteessa kohtaavat HIFK ja KuPS. Näiden joukkueiden viimeaikaisissa peleissä on syntynyt maaleja hyvin, joten tähän otteluun haemme yli 1,5 maalia. Islannissa nähdään yleensä paljon maaleja, joten lapullemme valikoitui ottelu Stjarnan – KR Reykjavik. Näiltä molemmilta joukkueilta näyttää syntyvän maaleja niin kotona kuin vieraissakin, joten valitsemme tähän otteluun yli 2,5 maalia.

Toiseen lappuun valikoitui Australian PS4 National Premier Leagues Victorian ottelu Kingston City – Bulleen. Nämä joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäsillä sijoilla 10 ja 11. Myös tässä sarjassa tuntuu syntyvän maaleja kohtalaisen hyvin ja valitsemmekin otteluun yli 2,5 maalia. Lapun toinen ottelu on Ruotsin Allsvenskanista Jönkopings – Häcken. Tästä ottelusta on odotettavissa melko vähämaalinen. Joukkueet ovat sarjataulukossa keskiviivan alapuolella ja varsinkin kotijoukkue kaipaa lisäpisteitä. Vierasjoukkue Häcken ei ole tällä kaudella juhlinut vierasmaaleilla, eikä kotijoukkueenkaan saldoa voi kehua. Lähdemme kuitenkin olettamuksesta, että kotijoukkue tekee vähintään yhden maalin. Onhan se tehnyt kärkijoukkueitakin vastaan maaleja, joten miksi ei tänäänkin. Tähän lappuun huomiona, että Australian peli alkaa jo klo 13:30!

Kolmannessa lapussa keskitymme naisten EM-turnauksen päivän kahteen otteluun. Tänään kohtaavat Saksa ja Ruotsi sekä Italia ja Venäjä. Meidän odotuksissa on, että yksi ennakkosuosikeita oleva Saksa aloittaa turnauksen vahvasti ja voittaa Ruotsin. Toisessa ottelussa Italiaa voidaan pitää suosikkina, mutta poimimme lapulle yli 1,5 maalia.

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset