Tuplaus: Coolbetin tuplauspotti jo 8000€!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tänään käynnistetään tuplaus tuttuun tapaan kolmella lapulla. Lapuista ensimmäinen on Coolbetin kampanjalappu. Nyt kannattaa osallistua, sillä Coolbetin tuplauspotti kasvaa kasvamistaan ja nyt se on jo 8000€

Maanantain tulplaus – jalkapalloa eri sarjoista ja yksi Baseball peli

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään jalkapalloa naisten EM-turnauksesta sekä Ruotsin Allsvenskanista. Naisten EM-ottelussa klo 21:45 kohtaavat Belgia ja Hollanti. Ottelussa Hollanti on ennakkosuosikki, mutta näissä kisoissa on nähty toistaiseksi melko vähän maaleja. Odotamme, että tässäkään ottelussa ei innostuta liikaa ja valintamme on alle 3,5 maalia. Allsvenskanin tämän päivän ainoassa ottelussa vastakkain ovat Hammarby ja Elfsborg. Nämä sarjassa kymmenentenä ja seitsemäntenä olevat joukkueet pelaavat varmasti tasaisen ottelun, mutta vierasjoukkueen viime pelit ovat sujuneet hienosti. Viimeisistä kahdeksasta ottelusta saldona on kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä. Uskomme tänään vähintään tasapeliin tai vierasvoittoon.

Toiseen lappuun valitsemme Venäjän pääsarjan ottelun Arsenal Tula – SKA Khabarovsk. Tämä sarja on vasta alkanut ja molemmilla joukkueilla on yksi sarjaottelu pelattuna. Kotijoukkue on ottelun suosiki ja uskomme, että kotijoukkue tekee tänään vähintään yhden maalin. Lapun toinen ottelu on Ruotsin Superettanin GAIS – Öster. Tästä ottelusta on odotettavissa tasainen, mutta molemmilta joukkueilta maalinteko onnistuu. Tässä otelussa molemmat joukkueet tekevät maalin.

Kolmas lappu on sekoitus naisten EM jalkapalloa ja Baseballia. EM-ottelussa Norja ja Tanska kohtaavat klo 21:45 ja tämä on molemmille joukkueille kolmas ottelu. Norjan maalisaldo on tässä turnauksessa nolla ja Tanska on onistunut kahdesti maalin teossa. On siis odotettavissa, että maalijuhlia ei nähdä tässäkään ottelussa, joten valintamme on alle 3,5 maalia. Baseballin MLB pelissä kohtaavat Philadelphia Phillies ja Houston Astros. Vierasjoukkue on American Leaguen kärkipaikalla ja kotijoukkue National Leaguen viimeisenä. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet jouksujen tekemisessä kohtalaisen hyvin ja valintamme on tähän otteluun yli 8,5 juoksua.

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset