Tuplaus: Copa del Rey pelastaa keskiviikon!

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla. Eilisen päivän tulos oli lopulta 5/6, kun Ranska jäi yllättäen 0-0 tasapeliin Valko-Venäjää vastaan vaikka laadukkaita maalipaikkoja oli riittävästi.

Tuplaus jatkuu kahden lapun voimin

Ranskan eilisen rämpimisen johdosta jatkamme tuplausta kahdella lapulla. Keskiviikon kohdetarjonta on poikkeuksellisen heikko, joten kohteita sai kaivaa toden teolla.

Ensimmäisen lapun kohteet löydettiin Espanjasta, Copa del Reyn -otteluista. Cup- ottelut ovat aina vedonlyönnin kannalta hankalia, mutta tässä tapauksessa meidän on luotettava, että Espanjassa isketään tänään maaleja samaan tapaan, kuin Liiga -otteluissa.

Toisessa lapussa on tällä kertaa vain yksi kohde, joka on napattu Saksan Regiona Liigasta. TSV Steinbach sekä Trier ovat aloittaneet kautensa varsin heikosti, mutta maaleja näiden joukkueiden otteluissa ollaan nähty. Molempien joukkueiden maalintekotilastot aiheuttavat pieniä huolia, mutta toisaalta kummanki porukan puolustus vuotaa pahasti.

Kohteeseen on isketty mielestämme turhan korkea (1,93) kerroin yli 2,5 maalille ja näin ollen meidän on tartuttava tähän kiinni keskiviikon heikon kohdetarjonnan keskellä.

Tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Tästä uuteen Facebook-ryhmään mukaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset