Tuplaus: Cup -otteluiden täyteinen tiistai!

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun Jokerit onnistuivat menettämään 2-0 johtoaseman ottelun kolmannessa erässä. Ruotsissa MoDo hävisi yllättäen kotikentällään tehden kaksi maalia ja näin ollen tämä kohde jäi maalia vajaaksi.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Tiistain tuplauksessa suunnataan Italian ja Englannin Cup -otteluihin. Englannissa Leicester isännöi hurjassa vireessä olevaa Man Citya. Englannissa pelataan tällä hetkellä hurjalla tahdilla ja se tulee varmasti näkymään molempien joukkueiden kokoonpanoissa. Isompi kierrätys nähtänee silti Pep Guardiolan miehistössä, mutta on syytä huomioida, että kierrätyksestä huolimatta City tulee saamaan erittäin kovan nipun jalkeille. Man City on tällä hetkellä hurjassa voittoputkessa, joten voisi kuvitella, että tätä putkea ei haluta katkaista vaikka kyseessä onkin hieman ”toisarvoisempi” Englannin Carabao Cupin -ottelu.

Italiassa Napoli kohtaa kotikentällään Udinesen. Myös tässä ottelussa joukkueet tulevat kierrättämään kokoonpanojaan, mutta ihan täyteen kokoonpanorulettiin emme kuitenkaan usko. Napoli on ottelun suosikki, mutta täytyy huomioida, että Udinese on ollut vakuuttavassa vireessä viime aikoina. Udinese on voittanut kolme edellistä Serie A:n otteluaan ja edellisellä kierroksella joukkue yllätti Interin San Sirolla. Udinese voitti ottelun lopulta 1-3 ja aiheutti siinä samalla Interille kauden ensimmäisen tappion Serie A:ssa.

Aiheeseen liittyvät uutiset