Tuplaus: Cup -ottelut jatkuvat myös keskiviikkona!

Vedonlyöntituplaus

Tuplaus jatkuu myös tänään kahdella lapulla kun tiistain kohteet napattiin jälleen kiinni 4/4 tuloksella. Viikko on alkanut mukavasti kahdeksalla perättäisellä osumalla, joten siitä on hyvä kääntää katseet kohti tämän illan tuplausta.

Lappu 1

Coolbetin tuplaus -kampanjaa jatketaan Ranskan Cup -otteluilla. PSG murskasi edellisessä Cup -ottelussaan Rennesin peräti 1-6, joten joukkueen valmentaja Unai Emery oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Tänään PSG kohtaa heikossa vireessä olevan Amiensin. Vaikka PSG pelaa tänään vieraissa ja lepuuttaa varmasti muutamaa avainpelaajaa niin tasoero on hurjan kova. Luotan PSG:n iskevän tänään kolme maalia Amiensin verkkoon.

Toinen kohde napattiin Rennesin ja Toulousen välisestä ottelusta. Ottelussa kohtaa kaksi heikossa vireessä olevaa joukkuetta, mutta yli 1,5 maalin kerroin on tästä huolimatta nostettu hieman liian ylös. Näin ollen 1.37 kerroin kelpaa hyvin lapun toiseksi kohteeksi.

 

Lappu 2

Unibetin lapulla suunnataan Portugaliin sekä Englannin alasarjaan. Portugalissa Rio Ave kohtaa Cup -ottelussa Avesin. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina varsin runsasmaalisia taistoja eikä tämä ilta tule poikkeamaan tästä kaavasta kovinkaan paljon. Yli 1,5 maalille tarjottu 1.33 kerroin kelpaa niukasti lapulle mukaan.

Päivän eksoottisin kohde löytyy Englannin Bostik Leaguesta, jossa Leatherhead kohtaa kotikentällään Mersthamin. Kotijoukkue Leatherhead on tällä hetkellä komeassa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Leatherhead on onnistunut tekemään vähintään kaksi maalia kaikissa voittoputken aikana pelatuissa otteluissa. Kun tähän lisätään vielä fakta joka kertoo meille, että Mersthamin maaliverkkoa on heiluteltu 11 kertaa viidessä edellisessä ottelussa niin kotijoukkueen yli 1,5 maalia tuntuu varsin hyvältä valinnalta kelvollisella 1,54 kertoimella.

 

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset