Tuplaus & day 6: ”Se oli tonnin seteli”

Tuplaus on edennyt vaiheeseen kuusi ja sehän tietää sitä että lapun panos on tänään lähes tuhat euroa. Lauantain tuplauksessa luotetaan tällä kertaa Evertoniin sekä Baseliin.

Tuplaus on edennyt jo kuudenteen päivään

Tuplaus on jatkunut jo viisi päivää eli panos on kasvanut matkan aikana aika hurjasti. Tänään lapun panos on vain hieman alle tuhat euroa.

Tänään lapulle napattiin kaksi kovaa kotijoukkuetta. Everton kohtaa tänään kotonaan Hull Cityn ja FC Basel isännöi puolestaan Grasshoppersia.

Everton on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä ja joukkue taistelee vielä ainakin periaatteessa Eurooppa liigan -paikasta. Everton on ollut mahtavassa iskussa Goodison Parkilla ja ”Toffees” onkin hävinnyt vain yhden Valioliiga -ottelun kotikentällään tällä kaudella.

Everton on napannut viidestä edellisestä kotiottelustaan Valioliigassa viisi voittoa murskaavalla 18-3 maalierolla. Joukkue on kaatanut putken aikana mm. Man Cityn lukemin 4-0.

Evertonilta puuttuu tänään kokoonpanosta pitkäaikaispotilaiden lisäksi vain James McCarthy, joten terveystilanne on varsin hyvä.

Vierasjoukkue Hull City on piristynyt valmentajanvaihdoksen myötä, mutta kannatta huomioida että hyvät tulokset ovat tulleet kotikentältä. Hull on voittanut tällä kaudella tasan yhden vierasottelun ja lisäksi Hullille on tehty 14 vieraspelissä 31 maalia.

Hull on päästänyt viidessä edellisessä vierasottelussaan 10 maalia ja ainoa piste näistä otteluista napattiin jopa varsin onnekkaasti Man Utd:lta.

Everton on suuri suosikki ja uskomme vahvasti, että joukkue kykenee tekemään tänäänkin vähintään kaksi maalia heikosti vieraissa pelaavan Hull Cityn verkkoon.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset