Tuplaus: Ensimmäinen päivä – kolme lappua

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus käynistyy jälleen kolmella lapulla. Ensimmäisen päivän kohteiksi valikoituivat kohteet jalkapallosta, pesäpallosta ja baseballista. Kohdevalikoimassa on erittäin kiinnostava uutuus – MLB peleissä on mahdollista valita Team Totals eli joukkueen juoksut yli/alle. Me lähdemme tähän tänään mukaan.

Maanantain tulplaus on sekoitus jalkapalloa, pesäpalloa ja baseballia

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään baseballia ja pesäpalloa. Kohteina MLB peli Washington Nationals – Atlanta Braves sekä kotimainen Superpesiskohde Hyvinkää – Kouvola. Baseball peliin on odotettavissa kotivoitto, mutta pelaamme tähän Coolbetin uutta Team Totals kohdetta ja valitsemme kotijoukkueelle yli 4,5 Juoksua. Toisessa ottelussa Kouvola on ehdoton ennakkosuosikki ja valitsemme Kouvolan lopulliseksi voittajaksi.

Toisesta lapusta löytyy Ruotsin Superettanin kärkikamppailu Helsingborg – Brommapojkarna. Kyseessä on sarjan kärkikamppailu, joten maaleja varmasti nähdään, mutta tuplauslappuun vaikuttaa hyvältä kohteela alle 3,5 maalia. Toiseksi kohteeksi valitsemme jalkapallon ystävyysottelun Latvia – Viro, jossa nähdään alle 2,5 maalia.

Kolmannessa lapussa iskemme jälleen kiini uuteen Team Totals kohteeseen Chicago White Sox – Baltimore Orioles. Tässä ottelussa odotamme, että vierasjoukkue tekee alle 5 juoksua.

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset