Tuplaus: Ensimmäinen päivä ja tutusti kolmella lapulla

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus käynistyy tuttuun tapaan kolmella lapulla. Viime viikolla pääsimme Coolbet kampanjalapulla mukavaan vauhtiin, mutta Islannin kohde petti meidät hyvän alun jälkeen. Tänään aloituspäivänä jatkamme jalkapallolla.

Maanantain tulplaus – sekoitus jalkapalloa eri sarjoista

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään jalkapalloa Virosta sekä U21 EM-ottelun. Kohteina tänään ottelut JK Sillamäe Kalev – Tallinna FC Levadia sekä U21 EM-jalkapallon ottelu Puola – Ruotsi. Viron jalkapallokohteessa Levadia on ehdoton ennakkosuosikki ja tässä ottelussa odotetaan vierasjoukkueelta maaleja. Levadia on sarjassa tällä hetkellä toisena ja se on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja – 47 maalia. Pelikohteemme tähän kamppailuun on ottelun maalit yli 3,5. Toinen valinta on U21 EM-ottelu Puola – Ruotsi. Ensimmäisissä otteluissa Puola hävisi Slovakialle 1-2 ja Ruotsi pelasi Englannin kanssa tasapelin 0-0. Ruotsi on ottelun hienoinen ennakkosuosikki ja me valitsemme tähän otteluun kohteeksi Ruotsin/tasapeli.

Toisesta tuplasta löytyy Ruotsin Superettanin kamppailu Trelleborgs – Gefle sekä Confederation Cupin ottelun Australia – Saksa. Superettanin ottelussa kyseessä on keskikastatin kotijoukkueen ja sarjajumbon välinen kamppailu. Kotijoukkueen peliesitykset ovat olleet melko vaihtelevia, mutta kotona on kulkenut mukavasti. Nyt vastassa olevan Geflen kausi on ollut surullista katseltavaa ja takana onkin pitkä tappioputki. Gefle on onnistunut kasaamaan vain 5 pistettä 12 ottelussaan. Näissä otteluissa Geflelle on tehty 28 maalia eli oma maaliverkko on heilunut keskimäärin yli 2 kertaa per ottelu. Lapun ensimmäiseen kohteeseen valitsemme kotijoukkueen voiton. Toiseksi kohteeksi valitsemme Confederation Cupin ottelun Australia – Saksa, jossa valitsemme Saksan voittajaksi.

Kolmannessa lapussa on jälleen Viron jalkapalloa. Käännämme katseet kärkipään kamppailuun Tallinna FC Flora – Nõmme Kalju FC. Vastakkain ovat tällä hetkellä sarjassa ensimmäisenä ja kolmantena olevat joukkueen, joten odotettavissa on varmasti tasainen ottelu. Molemmat joukkueet ovat tehneet tällä kaudella hurjan määrän maalija, Flora 50 maalia ja Kalju 46 maalia. Kotijoukkue Flora on tehnyt kotona yhdeksässä ottelussa 29 maalia, joka on yli 3 maalia ottelua kohden. Vaikka tästä ottelusta odotammekin tasaista, on melkein mahdotonta jättää pelaamatta kotijoukkueen yli 1,5 maalia. Tämän kohteen kerroin on 2,03.

 

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset