Tuplaus etenee Cup -otteluiden merkeissä!

Tuplaus jatkuu keskiviikkon kunniaksi yhden lapun voimin. Eilen Coolbetin tuplaus-kampanjassa mukana ollut CHL-otteluista kasattu lappu kariutui lopulta Vaxjön 1-2 kotitappioon.

Tuplaus jatkuu Cup-otteluiden merkeissä

Keskiviikon tuplauslapun panos on hieman yli 73€. Tänään kohteet poimittiin Cup-otteluista vaikka näihin peleihin liittyykin paljon epäselvyyksiä, kuten olemme aiemminkin maininneet.

Italiassa Juventus kohtaa kotikentällään vahvan alkukauden pelanneen Atalantan. Juventus ei ole hävinnyt tällä kaudella ainuttakaan kotiottelua eli ”Vanha Rouva” on ollut tuttuun tyylin kova kotijoukkue.

Juventus lepuuttanee tänään tiettyja pelaajia, mutta Massimiliano Allegrin nimeämä kokoonpano on tästä huolimatta varsin nimekäs joten viimeistään vaihtopenkiltä löytyy tulivoimaa tarpeen tullen. Juventus sekä Atalanta pelasivat Seria A:n ottelun sunnuntaina, joten levon suhteen puntit ovat tasan.

Päivän toisessa kohteessa matkaamme Espanjaan, Copa del Reyn -otteluun. Alavesin ja La Corunan ensimmäinen cup-taisto päättyi 2-2 tulokseen, joten kaikki kortit ovat vielä pöydällä ennen illan ottelua.

Alaves napautti vieraskentällä kaksi vierasmaalia La Corunan verkkoon eli kotijoukkueella on pieni etulyöntiasema. Tämä tarkoittaakin sitä, että vierasjoukkue La Coruna tarvitsee maaleja mikäli se haluaa napata paikan jatkopeleihin. Alaves ei välttämättä tarvitse maaleja mutta uskoisin joukkueen pääsevän kotikentällään sen verran hyviin maalipaikkoihin, että yhden maalin tekeminen onnistuu ilman sen suurempia ongelmia. On myös hyvä huomioida että ottelun asetelmat muuttuvat radikaalisti mikäli La Coruna onnistuu maalinteossa ensimmäisenä.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset