Tuplaus etenee kahden lapun voimin!

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla, kun Venäjällä jäätiin eilen tasatulokseen. Harmaita hiuksia aiheutti myös Englannissa peruutettu peli ja tästä syystä päivän toinen tuplauslappu jäi hieman vajaaksi. Toisen lapun ”vajaasta” panoksesta ei kannata vielä tässä vaiheessa kovin huolissaan sillä se ehditään kuromaan kiinni viikon aikana.

Tuplaus etenee kahden lapun voimin

Tänään lapuissa luotetaan Englannin alasarjoihin, nuorten ”Youth liigaan” sekä Mestarien liigaan. ”Chämppäri -otteluiden” osalta katseet kiinnityvät CSKA Moskovaan sillä seura on lapun molemmissa kohteissa mukana.

CSKA:n junnut ovat tehneet kovaa jälkeä ”junnuliigassa”. Venäjän pojat johtavat lohkoaan tällä hetkellä ja tänään heillä on mahdollisuus sinetöidä jatkopaikka Leverkusenia vastaan. CSKA:n pojat ovat kikkailleet kolmessa edellisessä ottelussa aina vähintään kolme maalia ja kun klopit pääsevät tänään pelaamaan taas kotonaan niin odottelemme ehdottomasti maalitehtailun jatkumista varsin maukkaalla (1,73) kertoimella. Kannattaa muuten huomioida, että kyseinen kamppailu potkaistaan käyntiin jo klo 13.00!

Aikuisten puolella CSKA:lla ei kulje ihan yhtä hyvin, kuin junnuliigassa. Roman Eremenkolle lätkäistiin taannoin kahden vuoden pelikielto ja tämän lisäksi ”Chämppärin” jatkopaikka alkaa karkaamaan hiljalleen käsistä. Tänään CSKA tarvitsee voiton, joten uskon joukkueen kykenevän maalintekoon kotikentällään. Maalin tekeminen ei todennäköisesti riitä tänään voittoon asti ja näin ollen yli 1,5 maalille tarjottu (1,30) kerroin otetaan lapulle junnujen kaveriksi.

tuplaus-paiva2

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset