Tuplaus etenee Mestarien liigan merkeissä myös keskiviikkona!

Tuplaus jatkuu edelleen yhden lapun voimin, kun tiistain lappu napattiin kiinni ilman suurempia ongelmia. Keskiviikon lappu on kasattu tiistain tapaan Mestarien liigan -kohteista.

Tuplaus etenee Mestarien liigan merkeissä

Myös keskiviikon lappu on kasattu Mestarien liiga -kohteista. Tällä kertaa lapulla luotetaan Bayern Munchenin voittoon sekä Juventus – Barcelona -ottelun maaleihin.

Bayern Munchen on palannut hiljalleen voittojen tielle, kun kokenut konkari Jupp Heynckes saapui ”pelastamaan” seuran. Munchen on varmistanut paikan jatkopeleihin ja periaatteessa myös lohkovoitto on vielä mahdollinen, joten emme jaksa uskoa, että Munchen lähtisi tänään löysäilemään.

Kotijoukkue Anderlechtilla kävi huono arpaonni ja se näkyy pistesarakkeessta. Neljän kierroksen jälkeen kasassa on pyöreät nolla pistettä murskaavalla 0-15 maalierolla. Joukkueella on vielä pieni sauma Eurooppa liigaan, mutta sekin on karkaamassa hiljalleen käsistä.

Anderlechtin ja Munchenin tasoero on hurjan suuri ja vaikka vierasjoukkuuelta puuttuu tänään useampi avauksen pelaaja niin kahden maalin voittoon ei tarvita tänään suuria urotekoja.

Lappu täydennetään Juventus – Barcelona -ottelun yli 1,5 maalilla. Juventuksen kausi on ollut ailahteleva ja joukkue kärsi juuri yllättävän 3-2 tappion Sampdorialle kotoisessa Serie A:ssa.

Juventuksen puolustuslinja rakoilee edelleen Bonuccin lähdön jälkeen ja se näkyy tulostaululla sillä Juve on tällä hetkellä Serie A:ssa ”vasta” kolmannella sijalla.

Vierasjoukkue Barcelona on aloittanut kauden suorastaan murskaavasti vaikka joukkue on kärsinyt jo alkukaudella useista loukkaantumisista. Barca on napannut Espanjan La ligassa 12 ottelusta peräti 11 voittoa ja pahin kilpailija Real Madrid on jäänyt jo kymmenen pisteen päähän.

Barca ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua vielä tällä kaudella ja Mestarien liigan jatkopaikka alkaa olla jo takataskussa. Juventuksen kotikenttä on ollut aina paha paikka, mutta tällä hetkellä kotijoukkue on haavoittuvainen ja siihen Barcelona tulee tänään iskemään.

Barcan hurja vire ja Juventuksen pienet vaikeudet antavat aiheen iskeä tähän otteluun yli 1,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset