Tuplaus: Eurooppa -liigalla eteenpäin!

Tuplaus jatkuu tänään torstaina yhden lapun voimin. Eilen toinen lapuista putosi pois, kun Celticin ja Mönchengladbachin välisessä Mestarien liiga -taistossa nähtiin vain kaksi maalia, kun lapulle oli valikoitu yli 2,5 maalin veto.

Tuplaus on edennyt neljänteen päivään

Tuplausprojekti on edennyt torstaihin ja sehän tarkoittaa, että lapun panos huitelee tänään 200€ tienoilla. Torstai vaikuttaa varsin haastavalta vaikka meille tarjoillaan iso kasa Eurooppaliigan -otteluita. Tänään koko potti isketään yhden kortin varaan, kun nappaamme Celta Vigon ja Ajaxin väliseen vääntöön yli 2,5 maalia.

Vierasjoukkue Ajax dominoi tuttuun tapaan Hollanin liigaa ja myös Eurooppa -liiga on alkanut mukavasti kahdella voitolla. Kotijoukkue Celta on pelannut totutun vahvasti kotonaan, mutta vieraissa peli tökkii edelleen.

Celta kaatoi kotonaan taannoin La Ligassa Barcelonan, joten hyvänä päivänä joukkue pystyy haastamaan kotikentällään isojakin joukkueita. Tänään Celta pääsee pelamaan kotikentällään tärkeistä pisteistä. Celta tekee kotonaan varmasti maaleja, mutta uskon vahvasti myös Ajaxin maaliin sillä kotijoukkueen puolustuspeli ei aina vakuuta.

Yli 2,5 maalin kerroin on kohdillaan vaikka valintaan liittyykin tietynlaisia riskitekijöitä. Tästä huolimatta me nappaamme edellä mainitun kohteen torstain tuplauslappuun kelvollisella (2,03) kertoimella.

tuplaus-veikkausvihjeet

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset