Tuplaus: Eurooppa -liigan täyteinen torstai!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus on edennyt vaiheeseen neljä ja se tarkoittaa, että molempien lappujen panos on ylittänyt 200€:n rajapyykin. Torstai on jostain syystä aina vaikea päivä tuplaukselle, mutta tänään tätä tilastoa lähdetään kohentamaan luottavaisin mielin.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Torstain kaikki kohteet on poimittu Eurooppaliigan otteluista. Ensimmäisessä lapussa luoteaan kotisuosikkien voimaan. Rapid jäi avausottelussa vieraskentällä 0-0 tulokseen, mutta kotikentällä tämä tapahtuma ei tule toistumaan.

Midtjylland on aloittanut kautensa vahvasti ja etenkin puolustuspeli on toiminut mukavasti. Näin ollen emme usko, että Videoton onnistuu maalinteossa vieraskentällä. Kotijoukkue pääsee otteluun mukavista asetelmista ja mitään murskajaisia emme tänään tule näkemään.

Toisessa lapussa luotetaan maalikarkeloihin. Molemmissa ottelupareissa on vielä kaikki auki ja tämä tarkoittaakin sitä, että vierasmaalien merkitys korostuu entisestään. Molempien kohteiden ensimmäiset osaottelut olivat vauhdikkaita ja luotamme, että sama meno jatkuu tänäänkin.

tuplaus

Tuplauskohteet sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset