Tuplaus: Haastava maanantai käynnistää marraskuun ensimmäisen tuplauksen!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On jälleen aika käynnistellä yksi uusi tuplausprojekti. Homma lähtee liikenteeseen tuttuun tapaan kolmella 20€ lapulla. Viime viikolla Coolbetin tuplaus -kampanjaan pelattu lappu selvisi torstaille asti ja näin ollen saimme 20€ aloituspanoksemme takaisin.

Coolbetin tuplaus

Coolbetille pelattu lappu osallistuu luonnollisesti Coolbetin tuplaus -kampanjaan, jossa on jaossa 5000€ Jackpot -palkinto tälläkin viikolla. Ensimmäisen lapun kohteet napattiin Italian Serie B:n sekä Saksan 2 Bundesliigan -otteluista.

Italiassa kohtaavat tänään Perugia sekä Avellino. Molempien joukkueiden otteluissa on tehty tällä kaudella yli 3.4 maalia per ottelu ja esimerkiksi Perugian viidessä edellisessä ottelussa on nähty yli 2,5 maalia. Lapulle valittu yli 1,5 maalin kerroin on pieni, mutta se täyttää lapun loistavasti.

Lapun toinen kohde napattiin Saksasta, missä FC Nurnberg kohtaa FC Ingolstadtin. Kotijoukkue Nurnberg on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä 12 pelatun ottelun jälkeen. Vierasjoukkue Ingolstadt löytyy puolestaan sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta, mutta kuntopuntarissa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla.

Molempien joukkueiden otteluissa on tehtailtu tällä kaudella yli 3 maalia ottelua kohden, joten maaleja on lupa odotella myöskin tänään. Joukkueiden viidessä edellisessä ottelussa on jääty vain kertaalleen alle 2,5 maaliin.

 

Unibetin tuplaus

Toinen lappu pelataan Unibetille. Tältä lapulta löytyy jalkapalloa Sveitsin ja Israelin liigoista. Sveitsissä Wohlen kohtaa Rapperswilin. Wohlenin otteluissa on nähty tällä kaudella peräti 3,8 maalia ottelua kohden. Vierasjoukkueen lukema on hieman maltillisempi, mutta tästä huolimatta verkko on heilunut yli 2,5 kertaa ottelua kohden.

Rapperswil on kertoimien mukaan ottelun suosikki, mutta kotietu tasaa ottelun asetelmia. Rapperswil on kuitenkin kuntopuntarin kolmantena, kun viidestä edellisestä ottelusta on kerätty kahdeksan pistettä. Kotijoukkue Wohlen on jäänyt tällä kaudella Sveitsin Challenge liigassa vain kertaalleen ilman maalia, joten btts-valinta sopii tähän peliin varsin mainiosti.

Lappu täytetään Israelin liigasta löydellä yli 1,5 maalia -valinnalla.

 

10Betin tuplaus

Päivän kolmas lappu isketään 10Betille. 10Bet on edelleenkin uusi tuttavuus meille, mutta ensivaikutelma sivusta on toistaiseksi positiivinen. 10Betin lapulta löytyy jalkapalloa sekä jääkiekkoa. Jalkapallon puolelta kohde löytyi Saksan Regionaliigan -ottelusta.

Jääkiekon puolella suunnataan Ruotsissa pelattavaan Södertäljen ja IF Bjorklovenin väliseen otteluun. Kotijoukkue Södertalje ei ole ollut tällä kaudella mikään kummoinen kotijoukkue, mutta toisaalta Bjorklovenin peli ei ole kulkenut vieraskentällä.

Södertälje löytyy Allsvenskanin kuntopuntarin kolmannelta sijalta, kun viidestä edellisestä ottelusta on kerätty 12 pistettä. Joukkue on iskenyt näissä edellä mainituissa otteluissa kiekon maaliin peräti 19 kertaa ja näin ollen Södertäljen yli 1,5 maalille tarjottu 1,33 kerroin kelpaa hienosti lapun toiseksi kohteeksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset