Tuplaus: Helteinen maanantai käynnistää tuplauksen!

Tuplaus käynnistyy taas tänään maanantain kunniaksi. Sään puolesta viikko on alkanut aika mahtavissa merkeissä, joten ehkäpä hyvä sää heijastuu myös tämän viikon tuplausprojektiin. Viime viikolla tuplaus katkesi vaiheeseen kolme, kun MIFK hävisi kotonaan hieman yllättäen KuPSille 0-2.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tämän viikon projekti käynnistetään tuttuun tapaan kolmella 25€ lapulla. Tuleva viikko tulee olemaan aika haastava kohtetarjonnan suhteen, mutta onneksi jalkapallon puolelta löytyy kansainvälisiä ystävyysotteluita näin EM-kisojen alla.

Päivän kohteet on napattu tällä kertaa Ruotsin Superettanista, Norjan divarista sekä jo edellä mainituista ystävyysotteluista. Ruotsissa viime aikoina hyviä otteita esittänyt Halmstads pelaa tänään vieraskentällä Örgrytea vastaan. Kotijoukkue on asetettu ottelussa omasta mielestäni vähän turhan suureksi ennakkosuosikiksi ja näin ollen tässä kohteessa lähdetään hakemaan tulosta vierasjoukkueen kautta.

Ystävyysotteluissa luotetaan Ranskaan. Ranska kohtaa tänään Camerunin ja uskon vahvasti, että Ranskalaiset neppailevat taululle vähintään kahden maalin voiton etenkin, kun Camerun ei ole enää entisessä iskussaan.

Toisessa ottelussa Ruotsi kohtaa Slovenian. Tässä ottelussa ei tulla todennäköisesti näkemään kovinkaan suurenmoisia maalijuhlia ja näin ollen alle 3,5 maalia valinta täydentää yhden lapun varsin mukavasti.

1 2 3

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Tuplauskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset