Tuplaus: Historiallisen suuri 9000€ Jackpot potissa tällä viikolla!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus aloitetaan tänään normaaliin tapaan maanantain kunniaksi. Coolbetin tuplauksen Jackpot -palkinto on noussut jo historiallisen suureksi sillä potissa on tällä viikolla peräti 9000€. Nyt kannattaakin olla hereillä ja lähteä tavoittelemaan hurjaa pottia vaikka 10€ suuruisella lapulla.

Tuplaus  käyntiin kolmella kupongilla

Viikko aloitetaan totuttuun tapaan kolmella 20€ suuruisella lapulla, joista yksi osallistuu Coolbetin tuplaus-kampanjaan. Tänään kampanjaan osallistuva löytyy ylimmäisestä kuvasta.

Coolbetin kampanjaan osallistuvan lapun kohteet valittiin tällä kertaan Islannista sekä kotimaan Veikkausliigasta. Islannissa Grindavik kohtaa kotikentällään Vikingurin. Molemmat joukkueet ovat hävinneet kaksi edellistä otteluaan, mutta maaleja on nähty siitä huolimatta.

Grindavik on pelannut varsin mukavasti kotikentällään, mutta maali ei ole pysynyt tästä huolimatta kovinkaan usein puhtaana. Vikingur on puolestaan varsin kelvollinen vierasjoukkue. Vikingur on jäänyt vierasottelussa ilman maalia viimeksi Islannin liigan kolmannella ottelukierroksella.

Kotimaan Veikkausliigassa sarjajumbo JJK kohtaa RoPS:n. JJK on voittanut tällä kaudella yhden ottelun, joten suosikista ei ole epäselvyyttä vaikka RoPS:n kone onkin hieman yskinyt viime aikoina. JJK onnistui venymään vieraissa 1-1 tasapeliin VPS:n kanssa edellisellä ottelukierroksella, mutta emme anna sille kovin suurta painoarvoa.

RoPS on ottelun suuri suosikki, mutta lyömme tähän kohteeseen vielä +1 varmistuksen kaiken varalta. JJK voi yllättää, mutta emme jaksa uskoa, että se riittäisi voittoon asti tänään.

Päivän muut laput löytyvät sivun alareunasta. Päivän ensimmäinen kohde starttaa jo klo 13:30, kun Bulleen ja Port Melbourne Sharks iskevät yhteen Bulleenin kotipyhätössä, Australiassa.

Tästä se viikko taas alkaa. Coolbetin tuplauksen 9000€ suuruinen on jo sen verran iso, että nyt kannattaa sijoittaa vaikkapa 10€ suuruinen lappu ja lähteä Jackpotin jahtiin. Onnea peleihin!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset