Tuplaus: Hockeyallsvenskan vahvasti esillä keskiviikon lapulla!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla, kun eilinen kiekkolappu saatiin kiinni ilman suuria ongelmia. Kiekkoteema jatkuu myöskin tänään sillä kohteita on loppujen lopuksi varsin vähän tarjolla. Tänään katseet käännetään Ruotsiin, Hockeyallsvenskanin otteluihin. 

Keskiviikon tuplaus – suuntana Ruotsi

Keskiviikon lapulle valikoitui kaksi kohdetta Ruotsin Hockeyallsvenskanista, jotka ovat esillä hieman isommilla kertoimilla myös päivän kiekkovihjeissä. Perusteluja löytyy siis aiemmin mainitusta artikkelista, mutta mainittakoon tärkeimmät seikat myöskin tuplaus -osiossa.

Ensimmäisessä kohteessa luotetaan Timrån hyvän vireen jatkumiseen. Timrå on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Timrå on tällä hetkellä sarjan paras vierasjoukkue ja joukkue on napannut seitsemästä edellisestä vieraspelistään kuusi voittoa. Timrå on jäänyt edellä mainituissa otteluissa vain kertaalleen alle kahteen maaliin.

Kotijoukkue Almtuna on hävinnyt neljä viidestä edellisestä ottelustaan, joten vireystila ei ole paras mahdollinen vaikka joukkue onnistuikin voittamaan edellisellä kierroksella. Almtuna ei ole erityisen kova kotijoukkue ja joukkue onkin hävinnyt kolme edellistä kotipeliään.

Edellä mainitut seikat huomioiden, vierasjoukkue Timrån yli 1,5 maalia vaikuttaa varsin todennäköiseltä tapahtumalta.

Toisessa kohteessa Modo kohtaa kotihallissaan BIK Karlskogan. Modo sai pahan tappioputken poikki lokakuun lopussa ja sen jälkeen peli on alkanut kulkea paremmin ja joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa.

Vierasjoukkue Karlskoga on tällä hetkellä sarjan viimeisellä sijalla. Karlskoga on napannut 15 ensimmäisestä ottelusta vain kolme voittoa, joten alkukausi on ollut murheellinen. Karlskoga on myös sarjan toiseksi heikoin vierasjoukkue, kun kahdeksasta reissupelistä on napattu vain viisi pistettä.

Karlskoga on tällä hetkellä kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa enkä jaksa uskoa, että joukkue onnistuu katkaisemaan karmeaa tappioputkea tänäänkään. Näin ollen lapun toiseksi kohteeksi napataan kotijoukkue Modon voitto ”moneyline” -varmistuksella.

Aiheeseen liittyvät uutiset