Tuplaus huipentuu seitsemänteen päivään!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus on edennyt viimeiseen vaiheeseen eli seitsemänteen päivään. Matka on ollut hurjan pitkä ja vielä olisi yksi päivä edessä. Eilen toinen lappu putosi harmillisesti pois, kun Steaua Bucarest voitti pelinsä vain 1-0 hurjista paikoista huolimatta.

Tuplaus huipentuu tänään

Maanantaina 25 eurolla aloitettu tuplaus saa kruununsa tänään, kun tuplauksen viimeisen vaiheen lappu isketään tulille mukavalla 1745,90€ panoksella.

Tämän viikon viimeiselle lapulle valikoitui tällä kertaa kaksi kohdetta. Ensimmäinen kohde on poimittu Puolan liigan ottelusta Zaglebie – Szczecin. Kotijoukkue on napannut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan täyden pistepotin ja maaliero on mukava 8-0. Vierasjoukkueen kausi on alkanut heikommin sillä kolmen kierroksen jälkeen kasassa on vain yksi piste ja kaksi tehtyä maalia.

Luotamme tässä ottelussa kotijoukkueseen, mutta turvaamme vetoa hieman ”draw no bet valinnalla” sillä tasapelin uhka on kuitenkin olemassa.

Toinen kohde poimitaan Allsvenskanista, joka on tuottanut meille positiivisa tuloksia aiemminkin. Vierasjoukkue Kalmar on asetettu ottelussa mielestämme hieman liian suureksi altavastaajaksi ja näin ollen vieraiden maalille tarjottu 1,37 kerroin täytyy ottaa tuplauslapulle mukaan. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty keskimäärin yli kolmea maalia ottelua kohden, joten siinäkin suhteessa maalien odotusarvo on suuri.

Tämä viikko on ollut tähän mennessä hurja, joten saas nähdä miten meille käy. Nyt tarvitaan teidän kaikkien apua, jotta saamme huudettua tämän tuplauksen maaliin saakka. Otteluseurantaan luvassa ainakin Twitterin puolella. Huh huh nyt jännittää!!

day7

Tuplauskohteet sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset