Tuplaus: Itsenäisyyspäivän rientoihin kolmen lapun voimin!

Tuplaus jatkuu edelleen kolmella lapulla, kun tiistan lapuista napattiin komea 6/6 tulos. Viikko on aloitettu mukavalla 11 osuman putkella, joten siitä on hyvä lähteä rakentamaan tämän päivän tuplausta.

Tuplaus jatkuu kolmella lapulla

Tuplaus jatkuu edelleen kolmen lapun voimin, kun tiistain kohteista napattiin maukas 6/6 tulos. Olemme nyt 11 perättäisen osuman putkessa, joten eiköhän jatketa samaa rataa myöskin tänään. Lappujen perustelut jäävät tämän viikon tapaan pois sillä itsenäisyyspäivän velvoitteet kutsuvat.

Coolbetin Suomi100 -kampanjan tarjoukset

Vedonlyönti

Saat 10 € riskittömän vedon aktivoimalla bonuskoodin SUOMI100. Riskitön veto on voimassa kaikkiin lajeihin ja sen voi käyttää ennen otteluiden alkua tai live-vedonlyönnissä. Kohde voi olla single- tai yhdistelmäveto. Jos ensimmäinen bonuskoodin aktivoimisen jälkeen lyöty vetosi häviää, saat panoksen takaisin aina 10 € asti. Panos palautetaan 5 min kuluessa vedon ratkeamisesta. Riskittömän vedon voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta. Riskitön veto tulee käyttää ja sen tulee ratketa kampanja-aikana (6.12. klo 23:59 mennessä).

Kasino

Saat 100 ilmaiskierrosta Joker Pro -kolikkopeliin, kun teet vähintään 20 € talletuksen käyttämällä bonuskoodia: FIN100. Lisäksi saat huomisesta alkaen 5 ilmaiskierrosta per päivä seuraavan 7 päivän ajan. Ilmaiskierrosten voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta. Talletus tulee kierrättää 1x ennen kotiutusta tai siirtoa muihin tuotteisiin.

Lappu 1

Lappu 2

Lappu 3

Aiheeseen liittyvät uutiset