Tuplaus ja päivä 3 – suuntana Portugali!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla. Menetimme eilen kaksi lappua kun Brighton – Ipswich sekä Benfica – Dortmund ottelut jäivät maalia vajaiksi. Etenkin Dortmundilla oli hurja määrä maalipaikkoja mutta palloa ei saatu maaliin edes rankkarista.

Tuplaus suuntaa tänään Portugaliin

Tuplausprojekti siirtyy tänään vaiheeseen kolme ja näin ollen lapun panos alkaa olla hiljalleen lähellä sataa euroa. Tänään tuplauslapulta löytyy vain yksi kohde joka on poimittu Portugalin Segunda Ligasta.

Portugalin liigassa pelataan tänään mielenkiintoinen vääntö Olhanensen ja Uniao da Madeiran välillä. Mainittakoon jo tässä välissä että kyseinen taisto potkaistaan käyntiin jo klo 17:00. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty kauden aikana mukavasti maaleja ja esimerkiksi vierasjoukkue Madeiran viidessä edellisessä ottelussa on nähty yli 2,5 maalia. Huomioitavaa on myös kotijoukkue Olhanensen maalikeskiarvo joka on liigan isoin. Olhanensen otteluissa on nähty keskimäärin 3 maalia peliä kohden.

Yli 2,5 maalille tarjottu 2,16 kerroin vaikuttaa sen verran hyvältä että napautamme sen päivän ainoaksi tuplauskohteeksi. Perustelut jäävät tänään varsin vähiin sillä nyt täytyy taas jatkaa matkaa. Onnea peleihin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset