Tuplaus: Jackpotin jahti alkaa tänään!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistellä uusi tuplausprojekti. Viime viikon tuplaus tyssäsi vaiheeseen viisi, kun Chicago Bulls onnistui häviämään NBA:ssa Philadelphialle kotikentällään. Tuplaukset ovat sujuneet viime aikoina muutenkin hieman paremmin sillä kolmena edellisenä viikkona on tuplailtu vähintään torstaihin.

Tuplaus & 4000€ Jackpot

Uusitun tuplauksen ensimmäisellä kahdella viikolla kukaan ei ole pystynyt tuplaamaan koko viikkoa läpi. Näin ollen tällä viikolla tuplauksen potissa on jo 4000€, joka jaetaan läpituplaajien kesken. On myös hyvä muistaa, että joka viikko vähintään kolme päivää oikein tuplanneet saavat aloituspanoksensa takaisin.

Me lähdemme tähänkin viikkoon kolmella tuplauslapulla, joista ylin osallistuu Coolbetin tuplaus-kampanjaan. Kampanja lapulle napattiin tänään kaksi kiekkopeliä sillä maanantaina on varsin vähän jalkapalloon liittyviä kohteita tarjolla.

Rondo napautti tuplauksen viime viikolla komeasti perjantaille ja nyt tuplaaja taas vaihtuu, kun allekirjoittanut ottaa projektin haltuun. Päivän ensimmäinen kohde starttaa jo klo 16:00, kun Valko-Venäjän U19 kohtaa Englannin U19 -ryhmän.

Osallistu tuplaukseen ja voita pelirahaa

Veikkausvihjeiden Facebook -ryhmässä rikottiin taannoin 600 seuraajan rajapyykki. Tämän kunniaksi lisäämme panoksia tämän viikon tuplaukseen. Tulemme nimittäin arpomaan 50€ pelirahaa Coolbetille kaikkien Coolbetin tuplaus-kampanjaan osallistuneiden kesken. Pääset mukaan arvontaan, kun jaat kampanjaan osallistuvan tuplauslappusi Veikkausvihjeiden Facebookissa. Arvonnassa noudatetaan Coolbetin tuplauksen sääntöjä eli lappu pitää olla näkyvillä Facbookissa tänään 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan tiistai-iltana.

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä mukaan Facebook -ryhmään!

Aiheeseen liittyvät uutiset