Tuplaus: Jalkapallon Cup -ottelut esillä tiistain tuplauksessa!

Vedonlyöntituplaus

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla, kun viikon ensimmäiset kohteet napattiin kiinni komealla 4/4 tuloksella. Maanantain tapaan, kaikki kohteet on poimittu Euroopan jalkapallo -otteluista.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Viikko alkoi eilen iloisissa merkeissä, joten pääsemme jatkamaan tuplausta kahdella lapulla. Tänään jalkapallo -kohteet olivat kortilla, mutta allekirjoittaneen uudenvuodenlupaus pitää jääkiekon poissa tuplauksesta niin pitkään kuin se on jollain tavalla mahdollista.

Lappu 1

Coolbetin kampanja -lapun kohteet napattiin Portugalista ja Espanjan Cup -ottelusta. Portugalissa yli 1,5 maalin kerroin on asetettu varsin ylös ja näin ollen 1,43 kerroin kelpaa mainiosti peleihin mukaan. Espanjassa Valencian ja Las Palmasin ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-1 lukemiin eli Valencialla on arvokas vierasmaali tehtynä. Tänään Valencia pääsee pelaamaan kotikentällään, joten joukkue on suuri suosikki tämän illan ottelussa.

Las Palmas tarvitsee vähintään yhden maalin, joten uskoisin, että tulemme näkemään tänään viihdyttävän ja vauhdikkaan ottelun. Yli 2,5 maalin kerroin ei ole huippuluokkaa, mutta kelpaa lapun toiseksi kohteeksi.

Lappu 2

Toiselta lapulta löytyy kohteita Ranskasta ja Egyptistä. Egyptissä vierasjoukkue Ismaily on varsin vahvassa vedossa tällä hetkellä. Ismaily on sarjassa toisena ja viidestä edellisestä ottelusta on kasassa mukavat 11 pistettä. Ismaily on sarjan paras vierasjoukkue. Ismaily on voittanut tähän mennessä kaikki kahdeksan vieraspeliään komealla 17-5 maalierolla.

Ranskassa Nice kohtaa Cup -ottelussa Monacon. Monaco on ottelun suosikki, mutta Nice on ollut hankala vastustaja Monacolle. Nicella on kotiedun ansiosta mahdollisuudet jopa voittoon, mutta emme lähde arvailemaan tällä kertaa voittajaa vaan nappaamme lapulle yli 1,5 maalia.

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta.

Tänään UnibetTV näyttää tuplauksessakin mukana olevat Ranskan ja Espanjan Cup -ottelut. Nicen ja Monacon välinen ottelu potkaistaan käyntiin klo 22:00 ja Espanjassa ottelu alkaa 22:30, joten seurattavaa riittää.

Aiheeseen liittyvät uutiset