Tuplaus: Jalkapallon täyteinen maanantai!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On jälleen aika käynnistellä yksi uusi tuplausprojekti. Homma lähtee liikenteeseen tuttuun tapaan kolmella 20€ lapulla. Tälläkin viikolla laput pelataan kolmella eri vedonlyöntisivustolla. Coolbetilla tehty lappu osallistuu luonnollisesti tuplaus -kampanjaan, jossa on tarjolla 5000€ suuruinen Jackpot.

Coolbetin tuplaus

Ensimmäisen lapun kohteet napattiin Italian sekä Portugalin pääsarjasta. Italiassa Hellas Verona isännöi Interiä. Verona on Serie A:ssa tällä hetkellä sijalla 18 ja maaliero on murheellinen 6-22. Vierasjoukkue Inter on aloittanut kautensa vahvasti ja joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan, kun 10 ottelukierrosta on nyt pelattu.

Inter on ollut erityisen vakuuttava kotikentällään, mutta toisaalta viidestä vierapelistä on kerätty mukavasti 11 pistettä. Inter on ottelun suuri suosikki enkä jaksa uskoa, että kotijoukkue pysyy tänään vierasjoukkueen kyydissä mukana.

Lapun täydentää kohde Portugalin liigan -ottelusta Portimonense – Vitoria Setubal. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty mukavasti maaleja tällä kaudella, joten yli 1,5 maalin näkeminen pitäisi olla hyvinkin todennäköistä.

Unibetin tuplaus

Toisessa lapussa siirrytään Espanjan viheriöille. Granada on pelannut viime aikoina varsin hyvin ja viidestä edellisestä ottelusta on kasassa neljä voittoa. Kotikentällä peli on kulkenut erityisen hyvin sillä viidestä ottelusta on kasassa kolme voittoa ja kaksi tasapeliä, 9-3 maalierolla. Vierasjoukkue La Hoya löytyy taulukon sijalta 21. Lorcan otteet vieraskentällä ovat olleet poikkeuksellisen huonoja sillä joukkue on hävinnyt kaikki viisi vieraspeliään murskaavalla 2-8 maalierolla.

Lappu täydennetään Las Palmas – Deportivo -ottelun yli 1,5 maalia valinnalla. Molempien joukkueiden otteluissa on tehtailtu tällä kaudella keskimäärin yli 3 maalia ottelua kohden, joten maaleja odotellaan Las Palmasin mukavassa ilmastossa myöskin tänään.

10Betin tuplaus

Viimeinen lappu isketään 10Betille. 10Bet on uusi tuttavuus meille, mutta ensivaikutelma sivusta on varsin hyvä. 10Betin lapulle napattiin tällä kertaa kaksi btts-vetoa. Molemmissa valinnoissa maalien odotusarvo on varsin korkealla sillä kaikkien joukkueiden otteluissa on nähty keskimäärin reilusti yli 2,5 maalia ottelua kohden.

Aiheeseen liittyvät uutiset