Tuplaus: Jalkapallon voimin jatketaan!

Maanantai läpäistiin tyylikkäästi kaikkien lappujen osalta, joten tuplaus jatkuu tänäänkin kolmella lapulla. Coolbetin tuplauksessa otettiin eilen vähän normaalia korkeampi tuplauskerroin kiinni kun AIK:n voitolla oli kerrointa 3,70!

Coolbetin tuplaus jatkuu!

Coolbetin tuplaukseen otetaan tänäänkin single eikä lähdetä turhaan kaivelemaan sopivan kertoimen kohteita alasarjoista. Meillä on kova luotto Veikkausliigan hallitsevaan mestariin IFK Mariehamniin, joten saarelaisten kotivoitto saa tällä kertaa kelvata tuplaukseen.

Toiselle lapulle laitetaan sitten tuplaa kehiin, kun Stadin Derby pääsee komeilemaan Viron liigan kohteen kera tiistain lapulle numero 2. HIFK – HJK otteluun odotamme vähintään kahta maalia ja Virossa Sillamäe sekä Tammeka ovat pelanneet varsin maalirikkaita otteluita niin luotetaan että molemmat joukkueet osuvat myös tänään.

Kolmas lappu tulee Romaniasta, jossa vahva kotijoukkue Gaz Metan kohtaa umpisurkeasti vieraskentillä esiintyvän Concordian. Kohteen kerroin laski juuri lyöntihetkellä vähän alle kahteen mutta sen ei annettu nyt häiritä koska kyseessä ei ollut Coolbetin tuplaus kampanjaan osallistuva lappu.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset