Tuplaus jatkuu kahden lapun voimin!

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla. Eilisistä lapuista yksi putosi pois, kun Portugalissa pelattu Moreirense – Belenenses -ottelu jäi yhtä maalia vajaaksi. Eilisen päivän lopputulos oli siis 3/4.

Tuplaus etenee kahdella lapulla

Coolbetin tuplaus-kampanjassa oleva lappu osui eilen, joten pääsemme jatkamaan tuplausta myös kampanjan osalta. Tänään kohdetarjonta jalkapallon puolella oli jälleen sen verran kehno, että nappasimme kampanja-lapun molemmat kohteet jääkiekon CHL-liigan otteluista.

Växjö sekä Frölunda pelaavat tänään kotihalleissaan missä joukkueet ovat olleet SHL:n puolella todella kovia. Frölunda on sarjan ylivoimaisesti paras kotijoukkue kun joukkue on hävinnyt vain yhden kerran kotiluolassaan. Växjö on samassa taulukossa kolmantena.

Frölundan vastustaja Fribourg on hieman yllättäen CHL:n välierävaiheessa. Fribourg on Sveitsin liigassa tällä hetkellä viimeisellä sijalla ja vieraspeleissä esitykset ovat olleet kotipelejäkin heikompia.

Vaxjön vastustajalla Sparta Prahalla on Fribourgia kovempi nippu, mutta tästä huolimatta Vaxjö on mielestäni laadukkaampi joukkue. Kotietu painaa tässä CHL-ottelussa sen verran, että uskallamme napata myös Vaxjön kotivoiton tuplauslapulle mukaan.

Toisesta lapusta löytyy tuttuun tapaan pari over-vetoa jalkapallo-otteluista. Forest Greenin ja Eastleighin välisessä kamppailussa on lupa odotella reilusti maaleja sillä esimerkiksi vierasjoukkueen viidessä edellisessä ottelussa on nakuteltu hurjat 25 maalia.

Lapun toinen kohde poimitaan Ranskan Cupista, Sochaux – Monaco -ottelusta. Monaco on ottelun jättisuosikki ja luotamme vahvasti, että joukkue hoitaa leiviskänsä kunnialla myös vieraskentällä. Yli 1,5 maalin näkeminen tässä väännössä on hyvinkin todennäköisesti joten tämä kohde kelpaa hyvin lapun toiseksi valinnaksi.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset