Tuplaus jatkuu La Liga -ottelun saattelemana!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla. Eilisten valintojen lopputulos oli lopulta 3/4, kun Puolassa jäätiin maalin päähän osumasta. Ensimmäinen maali tuli kuuden minuutin pelin jälkeen, mutta sen jälkeen ruuti oli varsin märkää. Homma kuitenkin jatkuu ja se on pääasia.

Tuplaus jatkuu La Liga -ottelulla

Keskiviikon tuplaukseen napataan tällä kertaa vain yksi kohde. Espanjassa pelataan tänään Deportivo La Corunan ja Real Betisin välinen vääntö. Kotijoukkue La Coruna on ottelun ennakkosuosikki, mutta Real Betis pystyy horjuttamaan kotijoukkue hyvän päivän sattuessa.

Deportivo löytyy sarjataulukon sijalta 17 eli joukkue taistelee kovasti putoamista vastaan. La Coruna on napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä pistettä ja etenkin kahdessa viimeisessä ottelussa on näkynyt merkkejä paremmasta huomisesta. La Coruna taisteli taannoin pisteen Atleticolta ja edellisellä kierroksella joukkue nappasi erittäin tärkeän 1-2 vierasvoiton Gijonista.

Vierasjoukkue Real Betis on napannut kotijoukkueen tapaan neljä pistettä viidestä edellisestä ottelustaan. Real Betis on ollut tällä kaudella vaikeuksissa vierasotteluissa, mutta viime aikoina joukkue on kyennyt kuitenkin maalintekoon myös reissupeleissään. Myös Betis nappasi taannoin tärkeän 1-2 vierasvoiton Malagasta.

Deportivo on ottelun suosikki kotiedun turvin. Ottelusta on ennakoitu vähämaalista ainakin kertoimien perusteella, mutta me uskomme vahvasti että molemmat joukkueet onnistuvat tänään maalinteossa. Molemmat joukkueet tekevät maalin -vedolle tarjoillaan mukavaa 2,01 kerrointa ja me nappaammekin tämän kohteen tämän päivän tuplaukseen!

 

Coolbetin tuplauksessa jälleen uusi voittaja!

Coolbetilla kovassa suosiossa oleva Tuplaus sai jälleen viime viikolla uuden voittajan. Historian viides tuplausvoittaja oli tällä kertaa jarno78 nimimerkillä operoiva pelaaja. Voittaja kuittasi viimeisen päivän vedollaan yli 2000€ voiton. Tämän lisäksi jarno78 saa 2000€ bonuksen, nimensä Tuplauksen Hall of Fameen sekä yllätyspalkinnon postissa.

jarno78 aloitti tuplauksen 10€ panoksella, joka kohosi lopulta loppuviikolle yli 1000€ suuruiseksi. Voittajan viimeisen päivän pelivalinta tuli NHL-Colorado-St Louis-otteluun, johon pelivalintana oli rohkeasti suora vierasvoitto. Tällä kertaa tuo valinta kannatti, sillä St Louis voitto ottelun puhtaasti 0-3.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset